😀 😀 😀
Çok güzel olmuş gerçekten.. "beetlejuice" kafamdaki imajını yıktın abi bu filmle..yani avatara bakarak baya bir sert birisindir diye düşünüyordum seni ama burda süpersin valla..
Ayrıca kızma ama abi bir zamanlar zayıf mıydın yoksa fotoda mı öyle çıkıyorsun 😀 😀
Kadir abi sahnesi harika olmuş... 😀
Elinize sağlık..
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
ben bunu neden görmemişim hiç yaa 😀
eywalla özgür 😀
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
abi izliyorum şuan yarısına gelmedim ama yorum yazmadan duramadım mükemmel olmuş ya!! forumda daha tazeyim çok fazla tanımıyorum ama helal olsun diyorum keşke zamanında olaydık da biz de yer alaydık:)
eline sağlık!
😀 😀 😀
Çok güzel olmuş gerçekten.. "beetlejuice" kafamdaki imajını yıktın abi bu filmle..yani avatara bakarak baya bir sert birisindir diye düşünüyordum seni ama burda süpersin valla..
😀 😀 😀
Ya şu filmleri bir dipten çıkaralım beetle'ın...
Ne diyeyim artık sana ben ya. Vall süper. Yenisini bekliyoruz artık. Şşşş ama ben de olacağım içinde haaa 🙂
En güzel kendini canlandırmış bitıl.. Az önce beraberdik, yarıyor beni bu adam ortadan..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
hahaha kadirin olayında koptum yaa.valla super olmus eline saglik.cok eglendim izlerken.
"...Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir..."
"Aradığım şey şu ana kadar bulduklarıma denk olmamalı ki onlardan bir farkı olsun"
(Mutsuru Kanu)
bu nasil kacti benim gozumden! cok guzel olmus..bunun yeni sezonu cekilmeli 🙂
n/a
ben indirmeye çalışıyorum ama link kırık.
youtube'dan izleyiver
n/a
ya tek kelimeyle muhteşem. inan izlerken gül gül öldüm . gerçekten çok iyi gözlemleyip yansıtmışsın . özellikle kadir köymen kısmına bayıldım . devamını bekliyorum . umarım bu sefer bende filmde olurum .
e o zaman süprizi yapayım bari 🙂 2008 volume 2 geliyor:) Aslında bu işi tekelime aldığımı düüşünmenizi istemem hatta önerim isteyen olursa herkes kendini çeksin montajı biride harmanlasın dicem ama çok meşakkatli olur. Bilmiyorum bi öneriniz var mı arkadaşlar... yoksa ben yine dangul dungul girişicem 😀
Merakla bekliyoruz:)
*our AC-130 in the air
Çok güzel olmuş. Ellerinize ve emeğinize sağlık.