kadir (abi demiyorum öyle istiyo) kadirin gizlice girip sildiği zamanı hatırlıyorum noldu acaba falan demiştim ama hala daha pcde yüklü 😀
şimdi foruma soruyorum
DEĞİŞTİRİM Mİ AVATARI yoksa BU BÖYLE İYİ BİZ SENİ BU AVATARLA SEVİYORUZ MU DİYORSUNUZ?
not:aslında yeni bi başık açacaktım ama anket olarak Dv ve hassonyadan tırstım 😀
sil hemen uğurcum... ben ilk gördüğümde senden tırsmıştım valla. garip bi adam galiba diye 😛
ehu 😀
ben cok seviorum
beetlejuice eline sağlık,forumda çok eski olmamama rağmen esprileri yakalamakta zorlanmadım.Gerçekten ince ve forum dışındakilerinin çok kolay anlayamayacağı şeyler.dikkatli bi gözlemcisin bu kesin.Umarım 2008'de bu arkadaşına bi rol verirsin:-)Tekrar tebrikler.
bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin
coyo-t,dostum onun hareket etmeyeni varsa yani resim tarzında. bakanların dikkatlerini ilk anda üzerine çekmez.Bu hem onun için de iyi olur biteviye aynı hareketi yapıyo amcam, kulağı kopacak sonunda.Son karar yine senindir elbette.Vesselam
bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin
@beetlejuice hocam bune yaf çok güzel olmuş ben en çok @hassonya hocamın cuk oturduğunu söyleyebilirm.
-araştırın, aratın yaf, google diye bişey var.hayret bissey. hazırcılar sizi.
YETENEK,AZİM VE DENEYİM SENİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR
Ben bunu nasıl atladım yahu... 😀
Daha yeni izledim.
Oldukça güzel olmuş ya.
Ben Selçukkuru bölümüne çok güldüm, harika olmuş.
Müthiş tespitler yapmışsın.
Ama benim ismi yanlış yazmışsın zz'ler küçük olacak 😉
Bu tespit yanlış yani...
Pek bir manası yok gerçi 😀
Bu tarz çalışmlar çok mühim bir değer taşıyor.
Bir birliktelik yaratıyor.
Benim içim garip oldu izlerken...
Ellerine sağlık. Devamını bekliyorum...
+rep
Terazine tıkladım 😉
Forum birinci yaşını doldurdu. Geçtiğimiz seneden beri iyice kaynaştık. Herkes birbirini az çok tanır oldu. Bunun hatırası olarak ben Forumun filmini yaptım. Herkese ufak ufak değindim. Unuttuklarım olmuştur ama yılsonuna kadar yetişsin dedim. Buyrun izleyin.
Sürc-i lisan ettiysem affola.
http://rapidshare.com/files/9668631/Sequence_01Med_Prog.wmv.html
8.30 dk
30 MB
gereksiz tartismalarin arasinda su guzel calismayi hatirlatayim ama link silinmis be ozgur.
Abi çok sagol. Valla youtube koyma vakti gelmiştir o zaman 🙂 ilk girişe ekliyecem o zaman.
e şimdi bide 2007-2008 edişın lazım 🙂
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
alsana 2007-2008 forum filmi. Al sana ediyşın.
Soytarı mı demek istiyosun bana Özgür şimdi? Alırım akşam hesabını bak..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
yok be olüm...başka bi ironi var takılma sözlere.
coönem 2007-2008 istiyoruz harbiden:)
*our AC-130 in the air