Forum

Forum HatıRası-2006...

[Sabit] Forum HatıRası-2006-2007

147 Gönderi
48 Üyeler
0 Reactions
80.7 K Görüntüleme
(@schumacher87)
Gönderi: 64

hocam süper olmuş emeğine sağlık

Ben İstanbul oldum, sen Bursa...

Gönderildi : 01/01/2007 4:50 pm
(@megasupermaster)
Gönderi: 48

Komedyenlikte bu forum da üstüne yok, sen bir dahisin.
😀 Tebrikler

megasupermaster

Gönderildi : 01/01/2007 6:33 pm
(@heyula)
Gönderi: 59

güzel çalışma özellikle şu Kadir'i taklit ettiğin yer epey komik olmuş...

http://www.soulprd.com

Gönderildi : 01/01/2007 7:22 pm
(@coyo-t)
Gönderi: 0

abi ilk işim avatarı değiştirmek 😀
süperr yaaa tebrikler özgürcüm abicim 😀
kadirin ve selçuğun bölümü süper
bide mafyacıların kafama silah dayaması haha çok güldüm
kansız mafya filmleride süper
herşey süper devamını bekleriz ehu!

Not:üyelik gittimi özgür?

Gönderildi : 01/01/2007 9:53 pm
(@ozan-kurt)

abi işine karışmak gibi olmasın ama
ozankurt un kinde bide şey olsaymış.

-ben 1990 doğumluyum unutmadan 😀

Özgür abicim keşke süheyptosunun milletin arkasından konuştuğunuda ekleseydin 😆 ...

Gönderildi : 01/01/2007 10:13 pm
 ACR
(@acr)

Ben hala selçuğa gülüyorum. Süheypin dediği kısmıda unutmusum evet. Aslında bide böceklerlefilm cekicektim asc gibi. Ya sesimden belli oluyodur cok feci hastaydım 1 saatte cekildi 1 saatte montajlandı ( zaten ugrasarak cektiklerim güzel olmuyo böyle spontone daha iyi hehe) asc değil acr 😀

SÖZ UÇAR YAZI KALIR!

Gönderildi : 01/01/2007 10:13 pm
(@suheyptosun)

Özgür abicim keşke süheyptosunun milletin arkasından konuştuğunuda ekleseydin 😆 ...
😀 😀 😀

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 01/01/2007 10:14 pm
(@selcukkuru)

ya iki dakika bayram ziyaretine gittik patlaşmışsın hemen filmi. :D:D

dediğin gibi tam yeni yıl hediyesi olmuş..

bana fikri anlattığından beri düşünüyordum "forum filmi" nasıl olur diye, böyle oluyormuş demekki 🙂

valla benim en çok kadir abiyle uğur'un taklidi hoşuma gitti. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

valla eline sağlık çok kral olmuş. Ama dışarıda kalan üyede çok olmuş. Artık bi dahaki yılbaşına 🙂

bu arada (gerçi sol tarafta yazıyor ama) belirteyim adım SELÇUK KURU. bi yanlışlık(!) olmuş galiba 😉 😀 😀

"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."

Gönderildi : 02/01/2007 2:54 am
(@admin)
Admin
Başlığı açan

asc değil acr 😀

hehe bilerek öle dedim bak günnerdir yoksun hemen nası atladın 😛

Herkese çok teşekkür ederim. Kadir'den ve Dv den tehtid telefonları alıyorum. :P:P

Gönderildi : 02/01/2007 3:37 am
(@gambit)

Hocam yapıyorsun oluyor bence süper de oluyor; hatta tebrik de ederim ama küstüm ben! 🙂

Anladın sen onu 🙂

Saygılar...

dünya bir oyun sahnesi

Gönderildi : 02/01/2007 5:48 am
(@ozan-kurt)

Tebrikler olağan üstü yakaladığın noktalar çok ince. Tebrik ederim...

Gönderildi : 02/01/2007 4:11 pm
(@kkymn)

abicim benim ilk gözüktüðüm kýsým resmen gerçek kesit olmuþ.
Zira evin garajýnda yerde oturmam ve bilgisayar kasasýndan jimmyjib yapmam rivayet deðildir.
Misli'nin bir çok kereler duruma isyan etmesi ve babasýnýn evine dönmek istemesi de yerinededir. akabinde ben elbette Yonca'ya bakarým...
Hatta yoncayý bebek koltuðuna oturtup garaja getirip yanýmda jimmy jib yapmamý izlediði kýsýmlarý da çekmeliydir. Daha sonra bebek koltuðunun bazý iþe yaramayan vidalarýný söküp jimmy jibe kullandýðým kýsýmlar da kaçmýþ ama elbette 2. bi film olucak bundan eminim.

Forumda çok keyifli bir paylaþým ve samimi bir ortam var ama bu film bir kat daha perçinledi sanki bunu. Ve belgeledi bütün bu kardeþlik havasýný.

Tabiki bir çok isim unutulmuþ. Kafadan 10 tane daha adam girebilirdi bunun içine ama bu filme giren de piþman girmeyen de sanýrým...

Üyelik silmek falan tabiki yok.

Olayý komik yapan en önemli þeylerden birisi zamanlama ve film boyunca çok iyi zamanlama ile düz giden diyaloglarý bile komýik hale getirmiþsin. Doðal yetenek vardý ama þimdi bu filmle iyice devleþtin bence.

Yanýndaki yardýmcýlara da teþekkürler. ÖCÜ'nün son bölümü sanýrým ben de çeksem aþaðý yukarý aynen böyle biþey olurdu... Yapacak biþey kalmadý bütürelim þunu gitsin..
-hele bi þu eli de oynayalým bitiririz...

ben biþey itiraf etcem coyo-t nin avatarýna o kadar uyuz oluyodum ki (ve forumu okurken dikkat daðýttýðýný da düþünüyorum hala) bir kere üþenmeyip FTP servera girip sadece onun avatarýný da sildim sessiz sedasýz. Ama tabi o hemen yeniden yükledi geri 🙂 Þimdi gerçi seviyorum çok o ayrý. Bu filmde o avatarýn da canlanmasý çok keyifli oldu. Fakat o silahý ateþleyip bi vurmanýz lazýmdý coyo-t yi...

Ben eski güzel amatör ruhla dolup taþan eski günleri çok özlemiþim. Bu sitenin kurucusu olarak aslýnda ne kadar iþlere güçlere dalýp buradaki paylaþým ortamýna eksik katýldýðýmun da farkýndayým. Hatta güzelim siteye yapmak istediðim nice içerik güncellemelerini dahi yapamadým.
Yeni ekipmanlarla ilgili resimler. yeni premiere dersleri fotolar yazýlar falan var elimde eklemek istiyorum. Harekete geçeceðim en kýsa zamanda.

Özgürcüm çok teþekkürler bu film için. Bütün forum üyeleri adýna teþekkürler.

KKYMN

Gönderildi : 03/01/2007 3:57 am
(@admin)
Admin
Başlığı açan

Abi işte hayat cok acayip askerde mailime cevap vermeseydin simdi ne tanışıyorduk ne bu film vardı. Geldik gidiyoruz işte bunlarda bıraktıgımız hoş sedalar. Ben filme anlayış gösteren herkese teşekkür ederim. Kadir sanada ayrıca bu ailenin kurulmasına önayak oldugun için...yapamadıkların icin de üzülme yaptıkların yeter.

Gönderildi : 03/01/2007 4:30 am
(@dv-art)

Ozgur direk tesekkur ederek basliyorum,valla forumdan sogudum tartismalardan biktigim su donemde resmen ilac gibi geldi bu film 😀
epeydir boyle guldugumu hatirlamiyorum 😆
ellerine saglik,oyunculuklar muhtesem,muzik cuk oturmus,konu zaten yerli yerinde.Ustelik oyle detaylar varki birkac kez seyrettikten sonra bile biktirmiyor.

Ozellikle hassanoya,coyo-t ve kkymn bolumleri muhtesem olmus gulmekten gozumden yas geldi,birde sanirim forumda bir ara yayinlanip sonra kaldirilan nidya filmini pek izleyen olmamis o yuzden o disavurum esprisini tam anlasilmamis ama sahsen ben kahkahalarla guldum 😆

birde ayni sekilde coyo-t nin avatarina herkes dikkat etmis,bende bir ara cok takmistim hatta degistirmesini isteyecektim ama gereksiz mudahale olmasin diye karismadim.

selcuk un avatar da super olmus,hele o misafir bolumunde koptum,7 yillik forum takipcisi ve yeni uye olup crack soruyor.muthisti ya.

ben zaten ayri bir dava olmusum,minimalist,35mm falan derken kendi kendime koptum vallahi,ellerine saglik super olmus,sonsuz tesekkurler 🙂

birde gider ayak misyonumu yerine getireyim ve sunu diyeyim;

"bu film cok komiktir,bu bir moderator uyarisidir,izleyin izletin"

Gönderildi : 03/01/2007 5:05 am
(@admin)
Admin
Başlığı açan

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sağol Dvcim...

Gönderildi : 03/01/2007 5:48 pm
Sayfa 2 / 10
Paylaş: