Forum birinci yaşını doldurdu. Geçtiğimiz seneden beri iyice kaynaştık. Herkes birbirini az çok tanır oldu. Bunun hatırası olarak ben Forumun filmini yaptım. Herkese ufak ufak değindim. Unuttuklarım olmuştur ama yılsonuna kadar yetişsin dedim. Buyrun izleyin.
Sürc-i lisan ettiysem affola.
8.30 dk
30 MB
https://www.youtube.com/watch?v=
dv-art edit: Ozgurcum mesajini duzelttim silinmis olan linki kaldirip yerine en son verdigin youtube linkini koydum umarim bir sakincasi yoktur.
obaaaaaaa... bu ne abi böyle... süper süper süper....
giydirmeler tam yerinde... kkymn şapkası bile bulmuşun... hasan her zamanki gibi asabi.. dv-art gözükmüyor... 😆 ama coyo-t bambaşka...süper... altıma ettim...
aradaki filmler falan harika... şimdiye kadar ki en orjinal paylaşım... tebrikler... 10/10
olm hava güzel olsa vapura gidip sırtımı dönüp senide yapacaktım. hehe neyse foton deişmiş zaten. Gerci bu fotodan daha cok malzeme cıkardı ya neyse 2008e artık:D
üstüste 3 kere izledim... muazzam... makara böyle yapılır işte...
abi keşke imkanı olanlar toplansaydı da hep beraber çekilseydi... ben ne yapar eder gelirdim valla... herkes kendini oynardı... böyle bir buluşma ayarlanıp ayar verilebilirdi... 2007 ye artık...
tekrar 10/10 🙄
kadirin haberi var şubatta kısa film festivali organize ediyorum istanbulda tam bir hafta gelmeyeni dövücem. Detayları bayram sonrası söylicem.
gelmeyen nah böyle olsun...
neyse tekrar konuya dönelim... 10/10 😯 üç kere izledim... üç kere puan verdim... son kez tebrikler...
Ben yokmuyum ben 😆 😆
*our AC-130 in the air
abi işine karışmak gibi olmasın ama
ozankurt un kinde bide şey olsaymış.
-ben 1990 doğumluyum unutmadan 😀
deli merak ettimi hemen indiriorm 😀
Bilkent COMD 3
haha çok iimiş 😀
Bilkent COMD 3
orjinal bir fikir ve çok güzel olmuş 😀
Harika. Tebrikler
Manifaturacıda çekelim?
yarıldıgım andır beterböcek sagol;)
Ben hala selçuğa gülüyorum. Süheypin dediği kısmıda unutmusum evet. Aslında bide böceklerlefilm cekicektim asc gibi. Ya sesimden belli oluyodur cok feci hastaydım 1 saatte cekildi 1 saatte montajlandı ( zaten ugrasarak cektiklerim güzel olmuyo böyle spontone daha iyi hehe)