Hızlı resim'e yüklenmiş resimleri göremiyorum yurtdışındayım.
Pencereyi neden küçültmeniz gerekiyor onu anlamadım. Değişiklikleri yapın, yukarıdaki save as'e tıklayın, paneli kapatın.
Pencereyi neden küçültmeniz gerekiyor onu anlamadım. Değişiklikleri yapın, yukarıdaki save as'e tıklayın, paneli kapatın.
Çünkü kısayolları değiştirip save as dedikten sonra sağ alttan ok demem lazım diye düşünüyorum. Ama ben diyemediğim için geçerli olmuyor.
Sorununuz Premiere'den değil taskbar yani, windows'un alttaki çubuğundan kaynaklanıyor muhtemelen. Onu her zaman üstte ol diye ayarlamış olmalısınız ki program panellerinin üzerine çıkarak kapatıyor. Normalde program panelinin gözükmesi gerekir. Ya da paneli tutup yukarı çekmeyi deneyin bir.
Sorununuz Premiere'den değil taskbar yani, windows'un alttaki çubuğundan kaynaklanıyor muhtemelen. Onu her zaman üstte ol diye ayarlamış olmalısınız ki program panellerinin üzerine çıkarak kapatıyor. Normalde program panelinin gözükmesi gerekir. Ya da paneli tutup yukarı çekmeyi deneyin bir.
Dediklerinizi denedim ama maalesef yine olmadı.
Save as'a tıkladıktan sonra ne çıkıyor?
Save as'a tıkladıktan sonra ne çıkıyor?
Save as dedikten sonra default gibi isim vermem gerekiyor. Yapıyorum ama alttan ok denediğim için olmuyor sanıyorum. O an olsa bile sonra kapatıp açsam yine eski ayarda kalıyor.
Alttan ok falan demeniz gerekmiyor aslında isim verdikten sonra. Bilemedim, görmeden bir şey söylemek çok zor.