Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Korsan Sorunsalı

Babanın ve senin yaşadığın şey dolayısıyla üzüldüm. Üreticinin emeğinin çalınması çok kötü. Ama bunu yapan bir yapımcıydı diye bütün yapımcıları suçlamak, ya da hırsızlığı sadece yapımcıların yaptığın...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Unkapanı'nda plak şirketi kalmaması demek o plak şirketleri yokoldu ya da azaldı demek değildir. Karıştırmayalım. İlla mekan belirtilecekse maslak ve taksim arasında o zamanki Unkapanı'ndan kat be kat...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Cevap: Konu Dışı Sorular

Firefoxta sağ üstteki arama motoruna istediğiniz siteyi ekleyebilirsiniz. Ekşi sözlüğü, divxplanet'i, youtube'u. Çok kullanışlı.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Korsan herkes kullanıyor ama bunu kullanmak başka destek vermek çok başka. Bu yazılımları kullanabilirsiniz evinizde kendi kendinize takılıyorsunuzdur ve zaten üretici bile sizi hesaba katmaz müşteri ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Cevap: Yeni Forum ve Sıkı Denetim

Bugüne kadar kazandığım her kuruş paranın yüzde 80 inin ve hemen her deneyim in Bs ile bağlantısı var.Oradan insanlarla..Ve benim gibi bir çok insan var şu an..Ama okulun katkısı yüzde 5 i geçmez! Bu...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Cevap: Türkçe Konuşmak

"nerde" değil "nerede" ama sorun anlaşıldıysa gerek yok devam etmesine zaten.

17 yıl önce
Cevap: Türkçe Konuşmak

Bu Türkçe meselesi gerçekten önemli. Çoğunluğunun "okumuş" tafyadan oluştuğu bir ortamda düzgün Türkçe yazılmıyorsa sorun ciddi demektir. En çok da "ya internet işte, dilekçe mi yazıyoruz" diyenlere s...

17 yıl önce
Cevap: Mustafa filminin kamera arkası görüntüleri

bir nevi gerilla sinemacılara yol açıyoruz burda ama kıymet bilen yok. Yok illa ki bok atılacak, yoksa rahat edemiyoruz. Cevap verilmesi bile çok büyük kıymet ama iş yapacağına bok atmak daha kolay de...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Cevap: Terk-i diyar

Fotoğraf vesikalık. Müzik işinde de muhtemelen yapamam şu aralar zaman pek yok.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Forum Oyunu "Alttaki..."

Ben yazarım gerisine karışmam, evrende yalnızsak eğer niye uğraşıyoruz.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Terk-i diyar

Olm herkes müzisyen olmasın gidin işinizi yapın, illa da olacaksanız ben de takılırım.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Mesleğiniz/Okulunuz

Zaten biri doktor olabiliyorsa okuyarak her şeyi olabilir bence, insanüstü çaba lazım okula da sonrasına da. Ama bu yetenek davalarında da maaşallah konservatuardan eksik kalır yanı yok tıp okuyanları...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Mesleğiniz/Okulunuz

Arkadaş bu doktorlar doktorluk yapmazmı yahu. 😀 Müzisyenlikten sonra şimdi de sinemacılık çıktı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: kaç para isteyeyim?

müzik hiç bilmiyorum ama en çok para buraya gidecektir. gitmelide. 😀 😀 Tek kişiye yaptırmak istediklerine göre ucuz istiyorlar, yoksa sadece müzik en az 500 den kapı açar. O da firma işi değilse eğer...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 237 / 244