Eklenen Forum Cevapları

Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Sıla'nın ...dan Sonra adlı şarkısının klibini çeken Murad Küçük, acaba şu klibi izledi mi? Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Müziği yapanlar sanki doğru dürüst mü yapıyorlar.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler

Ben sabah olmadan uyanmam, rüyamda bile olsa uyanmam. Zaten hatırlamıyorum bile ne gördüğümü. Sabah uyanınca adımı sorsan hatırlamam. Uykuda uyuyacaksın efendi gibi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ben bir şey daha ekleyeyim yarım kalmasın. Şimdi zaman yolculuğu ileri geri olarak değil aynı anda geçen başka bir zamana yapılıyor demiştim zaten. Buna bir şey daha eklemem gerekiyor demek ki Eylem'i...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

www.innovid.com Çok farklı olaylara doğru gidiyor iş.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ben de üzülerek söylüyorum ki paralel evren falan yoktur arkadaş. Bunlarla yiyorlar milleti. Quantum'a girmek istemiyorum yine ama yoktur öyle bir şey, yok, yasak. Zaman yolculuğu hakkında ben de bir...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Tanıtım filmi için ekipman

Fiyat verirken müziği de içine koy, tabi bedava yaptırırım diyorsan o başka. Bedava yaptırmayacaksan da görüşebiliriz.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Bence kaşığı eğebilir ama şişe ile duvar olayı kesin yalan. Eglaia'nın hocasına göre fizik o durumu açıklayamıyor. Eğer yapıyorsa MIT'den profesörlük istesin, vermeyenin iki yüzü kara. 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En güzel anti-virüs

Ya aslında bir virüs var özellikleri şunlar: - Boot sektörüne bulaşıyor- Temizlenmesi imkansız, format gerektiriyor- Tüm programları kontrol altına alıyor, bazıları göçüp duruyor- Bilgisayarı müthiş h...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Rode NTG-1 Gürültü Hastası

Windshield ile gürültü bahsettiğin kadar rahatsızlık verici gürültü alıyorsa bir arıza var demektir. Ya rüzgarkoruyucun işe yaramıyor ya da mikrofonda bir şey var. Bence mikrofonda yoktur. Rüzgarkoru...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: En güzel anti-virüs

Nod32'nin şu ana kadar içeri bir şey buyur ettiğini görmedim. Ayarlarındanmıdır bilmem hiç kurcalamadım Emule'nin aldığı zip dosyalarının içindekileri bile temizliyor bana sormadan. Değiştireyim ayarl...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Dünya dışı varlıklar ve Evren'da başka yaşam var mı sorusu

Bu UFO falan olayına inananları ben anlayamadım hiç. Komplo teorileri falan gerçekten çok güzel okuması falan zevkli. Ben de ilk bunlar ile sardım zaten bu mevzulara ama biraz okumayı ilerletince eaah...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: oynadığınız oyunlar

Yoo, ben hep ılımlıyım. Başka bir şeyden dolayı da kızıyor değilim. Bu siteye biri girip abi bu kısa filmden ne anlıyorsunuz zaman kaybı bu dese ona da aynı şeyi söylerim. Sanane, sen git kendi işine ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

" Çok sakıncalı bakış açısı. " Kemal Sunal'ın filmi vardı, demekki çok gerçekçi bir karakter yakaladıkları için sevmişiz bu kadar o filmleri, sanal alemdede olsa karşılacağım aklıma gelmezdi. Müşerref...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Doğru söylüyorsun, unutmuşum.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Peki bu mantık, düşünce vs.. saatler boyu oyun oynadıktan sonra şöle bir geriye baktığında ulan bunun yerine daha yararlı birşey yapsaydım diye iç geçirmiyormu Çok sakıncalı bakış açısı. Aynı şeyi baş...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 234 / 244