sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İnternet'ten Videolar Maalesef yine yanlış cevap. Dinler yokken de bu dünyada insanlar savaşıyordu, birbirini öldürüyordu. Bu nerey kadar devam edecek bilmiyorum ama dünya üzerinden dinleri silsen bile olmaya devam edecek ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Filmlerden Unutulmayan Alıntılar Film değil ama Conan çizgi romanından bir sahne geldi aklıma. İlk sayfayı açarsınız, tam sayfa olarak Conan ve bir dilber uçurumdan aşağı düşmektedirler. Kadın bağırmaktadır: "Conaaann öleceğiz...."Co... |
17 yıl önce | |
|
Re: İnternet'ten Videolar Sen nasıl bir kısırdöngüsün arkadaş. İnsanların başına ne geldiyse insanlardan gelmiştir. Kitabı Tanrı'nın gönderdiğine inanmıyorsan o kitabı yazan bir insan olduğuna göre insanlardan gelmiş olması la... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler Başka bir yere açılan bir kapı gibiydi işte, farklı bir algılama düzeyi gibi. Tabi küçükken olduğu için korku vardı büyük oranda. Baco'nun anlattıklarını o zaman istesem bile yapamazdım yani. Ama bir ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler Birincisi, şimdi hatırladığım kadarıyla 10 ile 12 yaş arasında yaşadığım bir olay. Gece yatağıma yattığımda, tamamen irademi kullanarak içine girebildiğim, içine girmenin bana müthiş bir huzursuzluk v... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Üç Maymun, gerçekten güzel film 10/8 Yaşamın kıyısında, bu da çok güzel film 10/8 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Boom Fiyat Araştırması Sennheiser Türkiye temsilcisi Metan olması lazım en temizi oradan temin etmek. Gerekli bilgiyi de oradan alabilirsiniz. www.metan.com |
Forumda Ses ve Kayıt |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Ps3'e Msc Os X çıkarsa geçen ay aldığım bilgisayarı satıyorum bir 102 Lcd daha alıyorum hemen. Ses kartını Usb ye çeviriyorum. Sonra hem müzik yapıyorum hem film izliyorum hem de en kral oyunu oynuyor... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Mustafa, Ben sana soyutlama yaptın demedim ki. Hadiseler zamandan soyutlanırsa gerçekler saptırılır dedim. Burada anlaşalım önce. Şimdi sen ülkeyi satan adam diyorsun, bir başkası hatta bu halkın %47... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? Office bile çıkardılar OS X için. Daha dur bu iyi günleri. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Meseleleri vuku buldukları zamanlarından soyutlarsanız her türlü sonuca ulaşmak her türlü çıkarımı yapmak mümkün. Ben olayı Tayyip, Mustafa Kemal, o, bu, şu ekseninden ve zamandan soyutlamak için o ör... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: TEST ALANI Yahu ne yazsam anında gidiyor, yok öyle gitmeme sorunu falan Özgür yiyorlar seni. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Saydıkları İsrail başbakanları değil. İsimleri bende var dedikleri eski başbakanlardı. Tabi gönül isterki herkese böyle tepki versin haklı olduğu yerde muhakkkak ama bu pek mümkün değil, sonuçta siyas... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Bu Washington Post köşe yazarı ne köpek soyu adammış yahu. Demin bir daha izledim, bir başbakan orda bir cumhurbaşkanı ile karşılıklı olarak konuşuyor-tartışıyor, bu dangalak "eee süreniz bitti hem de... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Tayyip'in yaptığı geçen sene dünyanın herhangi bir yerinde ölen çocuklar için bile önemli bence. Adam hem çocukları öldürüyor, hem de geçmiş orda barış istiyorum diyor. Başından sonuna izlediğim için ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |