Forum

Tabiat Üstü / Psişi...
 

Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler

278 Gönderi
17 Üyeler
0 Reactions
32 K Görüntüleme
(@baco)
Gönderi: 3562
Başlığı açan
 

Evet dökülün bakalım böyle şeyler yaşayanlar var mı? Varsa nasıl şeyler?

Ben başlıyım. Astral seyahat yaşadım, bolca lucid dream yaşadım hala istersem yaşayabiliyorum. Derin meditasyon kullanarak bir kutunun içinde ne olduğunun resmini çizdim, ne olduğunu bilemedim ama şeklini birebir çizdim. Çokça enerji çalışması yaptım.

- baço

 
Gönderildi : 27/01/2009 6:22 pm
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
 

Bana yem mi atıyon baco. Castaneda dedik daha ne diyelim.

 
Gönderildi : 27/01/2009 9:04 pm
(@baco)
Gönderi: 3562
Başlığı açan
 

Nagualine tonaline başlatma şimdi muhabbet açıyorum valla. Ben yaşanılanları paylaşalım dedim de bi ikimiz deli çıktık heralde 😀

- (meksikadaki baco) paco: Mantar var mı sinyor mantar 😀

- baço

 
Gönderildi : 27/01/2009 9:10 pm
(@baco)
Gönderi: 3562
Başlığı açan
 

http://www.sabah.com.tr/haber,D9C47A7A871B467B8133EC60209ABAE1.html

Adana'da 6 yaşında izlediği Matrix filminden etkilenen 16 yaşındaki Uğur Güher, biyoenerjiyi kullanarak kaşığı eğip şişeyi duvarda durduruyor.

- baço

 
Gönderildi : 27/01/2009 9:41 pm
(@sickman)
Gönderi: 3651
 

Bence kaşığı eğebilir ama şişe ile duvar olayı kesin yalan. Eglaia'nın hocasına göre fizik o durumu açıklayamıyor. Eğer yapıyorsa MIT'den profesörlük istesin, vermeyenin iki yüzü kara. 😀

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

 
Gönderildi : 27/01/2009 10:05 pm
(@alice)
Gönderi: 489
 

asıl kaşığı bükmek yalan..uri geller gibi hıyarlar dışında -gerçekten- kaşığı bükebilen biri yok dünyada...

i've been twelve forever

 
Gönderildi : 27/01/2009 10:21 pm
(@baco)
Gönderi: 3562
Başlığı açan
 

Kaşık yok ki bükesin...

(Çizmedin ki kesesin gibi bişey oldu)

Aslında eğilen kendinsin 😉

- baço

 
Gönderildi : 27/01/2009 11:53 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0
 

Zaman yolculuğunu da doğa üstü bir olay kabul edip, 2005 yılında kendime sorduğum şu soruları, o zamanki soruş üslubumla birebir paylaşıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum:

Şimdi arkadaşlar burada zaman yolculuğu yapılır mı yapılmaz mı konusuna hiç girmeyin. Kimse ama o imkânsız kasmayın demesin.
Farzedelim ki gelecekte mümkün oldu. Farz ediyoruz tamam?

Şimdi:
Yıl:2035
Diyelim ki baco (bahadır abi ama ben ona baco diye yine), ben ve sickman (Kerem) bir kitap yazdık ve kitabın basıldığı gün hep beraber bir resim çektirdik üçümüz.
2040 yılında baco zaman yolculuğu yaparak elinde kitabın bir kopyası ve o fotoğrafla günümüze geldi. Sebebini sormayın ama bir sebepten dolayı da Kerem'i öldürdü(niye beni değil? Çünkü ben yazarım miheh).
Şimdi olaylar burda biraz karışacak.
Şimdi Kerem öldüğü anda 2 seçenek var:
1. Geleceğe Dönüş'de gördüğümüz gibi Kerem'in fotodan silinmesi hatta fotonun kaybolması ve hatta kitap da çıkmayacağından dolayı kitabın da yok olması. Zira gelecekde Kerem var olmayacağından kitap da var olmayacaktır.
Şimdi bu şekilde düşünülünce mantıklı görünmekte. Ama şöyle bir şey var. Hepimiz fen derslerinde okuduk: Madde yok olamaz ve yoktan var edilemez. Yani kitap ile foto aniden puf diye kaybolabilir mi? Daha da önemlisi kaybolması gerekir mi? Şöyle düşünün ki o kitap basıldı ve baco elinde bir kopyayla günümüze geldi. Şimdi evet gelecek de o kitap o yokolacak ama baco bir kopyayı geçmişe getirdi. O kopya sağ kalmayacak mı? Böyle bir durumda evrenin kendi içine çökmesi yani bir paradoks sözkonusu mudur?

Şimdi bunu bugün bir arkadaşımla konuşurken, bana dedi ki "Evrenin o kadar golay yokolacağına inanmıyorum. Bu inanç meselesi ve bence tanrı..." buralarını tam hatırlamıyorum ama işte ben evren yaratsaydım birş eyler falan dedi neydi unuttum yani bir şekilde bir Divine İntervention/Deus Ex Machina tarzı bir şey olacağını ve evrenin çökmeyeceğini belirtti (zaman sırlamasının korunması sanrısı da bunu desteklemekte).
Şimdi tamam bu da mantıklı ama burada da şöyle bir sorun var:
Eğer tanrının varlığını kabul edersek, ruhun da varlığını kabul etmiş oluruz(benim teorim). Tanrı derken ille her şeyi yaratan bir üstün varlıktan bahsetmiyorum.
Böyle olunca her bedenin bir ruhu olur. Ve her benliğin tek bir ruhu olur.
O zaman, zamanda yolculuk mümkün olursa ve baco geçmişe gelirse.. Gelebilir mi? Ruhu doğumuyla beraber başladı ve 2040a geldi buradan 2005e geri geldiğinde bir baco daha ver ve onun 35 yaş genç ruhuna sahip yani bir ve tek olması gereken ruh 2 tane olur. Burda da bir paradoks oluşur bence ki bu açıdan düşünüldüğüne zaman yolculuğu imkânsız gibi duruyor (böylece başta yapmayın dediğim şeyi çok güzel yaptım :)).

Neyse 18 Şubat 2005'te bunları yazmışım. Ne diyorsunuz?

mesajı 5. kez atıyorum, hadi bakalım.. 6 7 8

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

 
Gönderildi : 28/01/2009 5:54 am
(@baco)
Gönderi: 3562
Başlığı açan
 

Klasik şimdi ben geçmişe gitsem ve babamı öldürsem bana ne olur sorusu bu...

Bu olayın açıklaması bence şu, öldürürsün ve birşeycik de olmaz. Yani zaman geriye uyumlu çalışmıyor 🙂 Sebep sonuç ilişkisi evrenler arası değil tek evren içinde geçerli.

Bir şema ile anlatayım.

Resimleri forum göstermiyor bakmak için tıklayın:

Şimdi akışımız şöyle. A'dan B'ye normal bir şekilde giderken geriye yani C noktasına dönüyoruz diyelim. Ancak döndüğümüz nokta A değil C, yani paralel bir evren. Dolayısıyla bizim değiştireceğimiz herşey Ç'yi etkiler ama hiçbirşey Z1 evrenindeki B'den sonraki noktayı etkileyemez. Fakat biz tekrar bir sıçrama ile geleceğe geri dönmeye kalkarsak, bu kez de Z1'e değil Z3'e döneriz (o şekilde yok). Yani zaman yolculuğu bir anlamda paralel evrenler arası geçiş olduğundan, evrenler de birbirine sebep sonuç ilişkisi ile bağlı olmadığından, dediğim gibi öldürürsün ama bişeycik olmaz.

Aksi taktirde paradokslar tükenmek bilmez. Şöyle düşün babanı öldürdüğünde sen yok olmuyorsun aslında, "babanı öldürdüğünde sen hiç olmadın ki" durumu oluyor. Peki babanı kim öldürdü o zaman 😀

Son olarak da şunu eklemek lazım. Evrenler arası madde transferi mümkün mü bilmiyoruz. Yani zaman yolculuğu sadece çok gerçekçi bir filmden öteye gitmeyebilir. İzleriz ama müdahale etmeden.

(başlıycam bu foruma da haaa kaç kere yollıycaz, resimleri de göstermiyo)

- baço

 
Gönderildi : 28/01/2009 6:15 am
(@mordevrim)
Gönderi: 0
 

Paralel Evrenler denen şeyi duyunca hep gülmek geliyor içimden. Yok kardeşim öyle bir şey. "Olası sonuçlar" gibi bir şey olamaz evrende. Evrende her olayın tek bir sonucu olur. Onun adına da kader denir. Bir yerde yer çekimi varsa bu bir yasadır, ve elma bu yasaya tabidir.. Ve o elma yere düşmek "zorundadır".

Evrenin de bir yasası vardır ve şu an her şey "olması gerektiği gibi" yaşanıyor.

İnsanların "bilinçli" yaşadıklarını düşündüklerine inanamıyorum. Yok öyle bir şey. Hepiniz evrenin yasalarına göre olması gerektiği gibi yaşıyorsunuz, yaptığınız her hareket daha önceden belli şeyler, düşündüğünüz her düşünce öyle.

Bazen bu yüzden saldım çayıra yaşayasım geliyor. Ama sonra yok lan diyorum, öyle programlanmamışım ki. Nasıl programlandıysam öyle yaşıyorum artık.Tanrı, evren, Allah, Rama, Ra, Osman.. her neyse adı işte.. o ne derse onu yapıyorum.

Elmayım ben. Yasalara tabi bir yaşam alanında yasalara tabi bir elmayım..

Ve not: bu yazıyı 23. kez postalıyorum. kkymn/forum u geri istiyorum arkadaş ben.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

 
Gönderildi : 28/01/2009 12:15 pm
(@sickman)
Gönderi: 3651
 

Ben de üzülerek söylüyorum ki paralel evren falan yoktur arkadaş. Bunlarla yiyorlar milleti. Quantum'a girmek istemiyorum yine ama yoktur öyle bir şey, yok, yasak.

Zaman yolculuğu hakkında ben de bir iki şey saçmalamak isterim zira çok zevkli. Şimdi baco çizelgeyi çizmiş ama yanlış çizmiş. Onun doğrusunu anlatayım ben. Zamanda ileri ya da geri gidebiliyorsak eğer bunun sonucu şudur ki, bizim zaman olarak algıladığımız şey aslında sabit bir "an" dan ibarettir.

Örnekle anlatmaya çalışalım ki temiz olsun. Diyelim bugün yani 2009 yılında bir makinaya girdiniz ve 2000 yılına gittiniz. Oradaki hayat yaşanmaya devam ediyor siz 2009 da yaşarken demek ki. Buna paralel evren diyerek çözüme gidemiyoruz bence, o yüzden olan şudur. 2009 2008 2007 2006 2005 2975 1858 hepsi biz şu an yaşarken hala kendi sürekliliklerini koruyorlar demek ki. O zaman hepimiz aynı "an" da yaşıyoruz demektir. Dolayısıyla bir an içinde zaman değiştirebiliyorsak zaman akmıyor duruyor demektir ki burdan ilerisi çok sakata bağlar.

Baco çizelgeyi sağa ve sola doğru çizmiş ama doğrusu şöyle olacak.

-------------------2009-----------------
-------------------2008-----------------
-------------------2007-----------------
-------------------2006-----------------
-------------------2005-----------------
-------------------2004-----------------
-------------------2003-----------------

böyle aşağıya doğru gider bu tablo. Baco'nun çizelgesiyle üstüste koyduğunuzda zamanın aslında sağa sola doğru akması gerekirken sabit durup aşağı yukarı doğru hareket etmesi olayıdır yani zaman yolculuğu. Tabi eğer varsa. Ha bu tabloya bakıp "lan oğlum işte boyut değiştiriyorsun burda da" demeyin, baştan okuyun.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

 
Gönderildi : 28/01/2009 1:06 pm
(@ercane)
Gönderi: 714
 

Ben de üzülerek söylüyorum ki paralel evren falan yoktur arkadaş. Bunlarla yiyorlar milleti. Quantum'a girmek istemiyorum yine ama yoktur öyle bir şey, yok, yasak.

Zaman yolculuğu hakkında ben de bir iki şey saçmalamak isterim zira çok zevkli. Şimdi baco çizelgeyi çizmiş ama yanlış çizmiş. Onun doğrusunu anlatayım ben. Zamanda ileri ya da geri gidebiliyorsak eğer bunun sonucu şudur ki, bizim zaman olarak algıladığımız şey aslında sabit bir "an" dan ibarettir.

Örnekle anlatmaya çalışalım ki temiz olsun. Diyelim bugün yani 2009 yılında bir makinaya girdiniz ve 2000 yılına gittiniz. Oradaki hayat yaşanmaya devam ediyor siz 2009 da yaşarken demek ki. Buna paralel evren diyerek çözüme gidemiyoruz bence, o yüzden olan şudur. 2009 2008 2007 2006 2005 2975 1858 hepsi biz şu an yaşarken hala kendi sürekliliklerini koruyorlar demek ki. O zaman hepimiz aynı "an" da yaşıyoruz demektir. Dolayısıyla bir an içinde zaman değiştirebiliyorsak zaman akmıyor duruyor demektir ki burdan ilerisi çok sakata bağlar.

Baco çizelgeyi sağa ve sola doğru çizmiş ama doğrusu şöyle olacak.

-------------------2009-----------------
-------------------2008-----------------
-------------------2007-----------------
-------------------2006-----------------
-------------------2005-----------------
-------------------2004-----------------
-------------------2003-----------------

böyle aşağıya doğru gider bu tablo. Baco'nun çizelgesiyle üstüste koyduğunuzda zamanın aslında sağa sola doğru akması gerekirken sabit durup aşağı yukarı doğru hareket etmesi olayıdır yani zaman yolculuğu. Tabi eğer varsa. Ha bu tabloya bakıp "lan oğlum işte boyut değiştiriyorsun burda da" demeyin, baştan okuyun.
Kanımca olayın dinsel açıklaması bu.Kader de bundan ibaret işte.Herkes kendi yaşıyor Allah için zaman kavramı olmadığından her an aynı an dolayısıyla her şeyi bilendir.

 
Gönderildi : 28/01/2009 4:35 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0
 

Sorduğum sorular dışında her şeye cevap vermişiniz valla sağolun :). Hadi Kerem'in mesajı 2. soruyu bir nebze açıklıyor da..

Ercan seni de alkışlıyorum birader, yeşillendiriyorum başlığı demiştin hakkaten yeşerdi...

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

 
Gönderildi : 28/01/2009 4:52 pm
(@mordevrim)
Gönderi: 0
 

Eylem sen soru sormamışsın ki. Zaman yolculuğuyla ilgili en büyük geyiği farklı bir şekilde tekrar anlatmışsın. Soru nerede orada??

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

 
Gönderildi : 28/01/2009 6:39 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0
 

1. Madde yok olabilir mi diye sordum, 2. olarak da aynı ruhtan 2 tane olabilir mi diye sordum.. Nasıl soru yok.. Büyükbaba paradoksunu ben de biliyorum, onu geçtim zaten.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

 
Gönderildi : 28/01/2009 6:52 pm
Sayfa 1 / 19
Paylaş: