Eklenen Forum Cevapları

Re: Amatör imkanlarla ses kaydi yapmak

Bu aleti çekim yaparken kullanmak size ne gibi artı katacak. Yani neyden şikayetçisiniz ki böyle bir çözüm düşündünüz.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat

Sinema bir bilim dalı değildir tabi, ama Kezzap sinema ne kadar bilim değilse psikoloji de o kadar bilim değildir. Sinema yapan insanların metod kullanıyor olması, bazı kesinleşmiş kuramlara ve yaklaş...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: LOST

Şöyle saçma bir şey geldi aklıma şimdi. Zamanda geri gittiler ve 30 yıl sonrasına nasıl tekrar gidecekler bilmiyorum ama eğer gidemediyseler ve o 30 yılı tekrardan yaşamak zorunda kaldıysalar, düşen O...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat

Sinemanın teknolojiyle olan alakası yadsınamaz. Teknoloji de bilimsel araştırmayla ilerlediğine göre bir şekilde bağlantılılar tabi. Aslında bir çok sanat dalı hayatın kendisi gibi teknolojiyle alakal...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Fahrettin Orda mı Lan? (fragman)

O Kylie'nin söylediği şarkı bir Nick Cave şarkısı, Cave öyle istediği için beraber söylemişler. Şarkı da Kylie'nin değil Nick Cave'in bir albümünde mevcut zaten. Keşke tek bir şarkı kullansaydın. Bir ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Fahrettin Orda mı Lan? (fragman)

Karmakarışık bir tanıtım olmuş, müzikler sesler birbirine girmiş. Ayrıca Nike Cave değil, Nike ayakkabı markası. Adam olanı Nick.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Yahu sana cevap veren 4 kişinin 2 tanesi moderatör, biri site sahibi. Daha ne yapalım ilgileniyoruz işte elimizden geldiği kadar :). Ne cevap yazalım senin attığın mesaja ben şaşırdım kaldım şimdi. Da...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Alıngan değiliz ama birincisi sen kimsin, ikincisi takılamıycazda mı? derken tam olarak yani....

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Sıkıntıdan Çektiğim Video

Arkadaşlar konu dışı alanı video paylaşma alanı değildir. Videolarınızı Filminizi Paylaşın alanına gönderin. Gönderdiğiniz videolarda da kurallara dikkat edin, en azından bir parça bilgi olsun içerik ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Anadolu'nun Kayıp Şarkıları

Henüz vizyona girmedi, uzun zamandır bekliyor.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sergio Leone

Hiç birini izlemedin mi harbiden?

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Sayfa 206 / 244