Eklenen Forum Cevapları

Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Her kelam edene, doğru, yanlış, iyi, kötü de olsa bir şekilde cevap vermek gerekiyor. Dolayısıyla niye ciddiye aldınız derseniz ben ondan aldım. Başkaları da aynı tarza girmesin, üslubunu korusun diye...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Barış Akyüz'e açık Mektup

Sitenin tasarımını osunu busunu beğenmeme hakkınız var tabi. Şurası kötü olmuş, burası dandik olmuş diyebilirsiniz, ama doğru başlıkta yapın bunu bir dahakine. He baktınız yine de içiniz rahatlamadı g...

17 yıl önce
Re: ÜYELERİN FOTOĞRAFLARI

Bu da ben yakından bakmak isteyenler için.

17 yıl önce
Re: En "verimli" filmler

Cube var aslında bir oda maliyetiyle süper bir bilimkurgu film çıkarmışlardı. Hatta iyi üç film de diyebiliriz.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Antalya da 3D ci aranıyor

Forum içerisinde renkli yazmak yasaktır. Forum kurallarını okumanızı tavsiye edebiliriz. FF yönetimi.

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Benim ad ve soyadım bir yönetmeninkiyle aynı olduğu için facebookda önünü alamıyordum bir ara başvuruların. Beni de oynat, şöyle oyuncuyum, böyle güzelim diye atlıyordu millet. Demek ki gerçekten yöne...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: jimmiy jip yapımı yardım

crab_8_9, Türkçe'mize biraz dikkat edelim. Forum kurallarında ilgili olan maddeye bakabilirsin.

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat

Ben o kadar okudum hiç bir şey anlamadım yazılanlardan bir üslub tartışması arasından kırıntıları toplamaya çalışıyordum, sıkıldım. Bilim midir diyorsunuz şimdi sinemaya kesin olarak, yoksa bilimden d...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Amatör imkanlarla ses kaydi yapmak

Kameranın mikrofon girişi yoksa bence bu alet edevata yatırım yapacağına kameraya yap derim. Senin kameran nasıl bilmiyorum ama iyi kameraların çoğunun mikrofon girişi var. Bu alete 120 dolat vereceks...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Amatör imkanlarla ses kaydi yapmak

Bu işleyiş çok zordur, timecode ile çalışan bir cihazınız yoksa çok sıkıntı olur. Rode Videomic alın bence daha kolay ve daha kalitelidir bu aletlerden.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Sayfa 205 / 244