Eklenen Forum Cevapları

Re: Sergio Leone

Kıyaslama yaptın tamam orayı anladım ama Kubrick'in popülistliğinden bahsediyorduk, birden birde oraya geçtin. Tamam Leone ile devam edelim kendi başlığında en azından.

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: Sergio Leone

Elmalar-armutlar martin.scorsese, hepsini birbirine kattın. Önce Kubrick'e popülist dedin ki bu doğru bir değerlendirme değildir, ister o günün şartlarında ister bu günün şartlarında bak, nereden baka...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: LOST

Dizi öylesine dallanıp budaklandı ki, o kadar ucu açık önermeyi ancak böyle keskin ve kabul edilebilir bir son aydınlatabilir. Başka türlü bir son, lost tahmincilerini, tutmayan bütün uçuk kaçık tahmi...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: BattleStar Galactica

Benim avatarın alt kısmını görsen böyle konuşmazsın ama.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Hayır sör o, henüz kral olamadı.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Frost/Nixon

Ben Görkem'in tavsiyesi üzerine izledim ama Görkem ile aynı fikirde olmam mümkün değil. Filmi bir cümleyle özetlemem gerekirse, Amerika haricinde kimseyi ilgilendirmeyen bir konuda yapılmış BBC ya da ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bu serinin Stargate ile olan bağlantısı varsa ben bilmiyorum. Benim Battlestar Galactica izleme sıram şu şekildeydi. Birinci sezondan önce iki bölümlük bir mini-dizi izledim. Sonra birinci ve ikinci s...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Finali izledim ve maalesef bitti. Tokerkanga'ya katılıyorum, hayatımda izlediğim en iyi dizi.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Son Gayret

Yükle de izleyelim, tebrikler.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Sen bunları Mustafa Kemal'in söylediğine inanıyormusun Dude efendi. Çok çelişkili çünkü bu nutuk hadisesi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Benim atasporum bilimkurgu Özgür. Ama bu bilimkurgu değil, bambaşka bir şey bu.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
BattleStar Galactica

Çok fazla dizi takip eden birisi değilim. Herkesin malumu olanlar dışında da izleyip de kendime uygun bulmadan bir sezon sonunda bıraktığım dizi çoktur, çoğuna göz gezdirmişimdir yani. Amiral Adama'nı...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Dinamik Disk Problemi

Paragon diye bir program var her derde deva, ama nasıl oluyor kullanılıyor dersen anlatamam. Ben yaptım onunla bir şeyler bir ara.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Sayfa 207 / 244