Eklenen Forum Cevapları

Re: Manyak Dükkan

Dün akşamki tekrarını izledim, güzel bir şey yakalamışlar bence, basit ve güzel. Ben sırf televizyonda bu görüntü estetiğinde iş izlemek için izlerim. Farklı şeylere kapı açmayan Türk televizyonlarına...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Tanışırız ya hu, dert değil.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Doğuştan golcüyüm abi biliyosun, yeter ki iyi orta gelsin.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Kerim amca anlatsana o günleri biraz. Kerem,

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sorun söyleyelim 1987 Oscar ödülleri... Ya ya... Ya ben biliyorum o programı, baya seyrederdim. Hatta o sorulara cevaplar kısmında uçuyorlar falan ilk gördüğümde aklım çıkmıştı tabi. Çok faideli bir p...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Cin isminde bir Yavuz tanıyorum, tekrar hoşgeldin. 🙂

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Formata uyun diyor kendileri.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 'Bir Kaplumbağa ile Tavşanın Hikayesi' Cannes'da...

8.15 ten sonra dondu kaldı, bitiremedik filmi.

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce

Bayram, attığın linkleri imzandaki gibi işaretlerin arasına almazsan linke tıklayarak o sayfaya gidebiliriz. Yoksa linki kopyala, browsera yapıştır neden uğraştırıyorsun bizi. İmzan sana ait bir şey d...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

selam herkese. Hoşgeldin, kimsin sen, in misin cin misin.

17 yıl önce
Re: Kurtlar Vadisi - haftalık senaryo

Kurtlar Vadisi 40 dakika olarak çekilse bunun iki katı güzel bir dizi olur tabi. Bu 80 dakika mevzusu işi biraz yamultuyor.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: FİLMFABRİKASI İŞÇİLERİ

Şu an anasayfa iyileştirmeleri yapılıyor, yapılacak, yapıl, yap. Ama ondan sonraki ilk hedef İli'nin gösterdiği doğrultuda olmalı bence. Çünkü hem internet böyle profil olaylarına doğru kaydı iyiden i...

17 yıl önce
Re: oynadığınız oyunlar

Takip eden var mı bilmiyorum ama oyun dünyasının en önemli olayı olan E3:2009 başladı ve Çok acaip şeyler oluyor. Misal MGS X-Box'a çıkacakmış, Kojima'nın ağzından dinledik, bu da demektir ki X-Box'ın...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Öncelikle Ayasofya'nın cami yapılması ile ilgili olarak bir şey söylemedim ama tölerans dedim. Töleranslı olmak sanıldığı gibi Osmanlı'nın herkese "gelgeç" demediği anlamını taşıyor. Yani orayı cami y...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Osmanlı bir İmaparatorluktu. Tabi Fatih'ten sonraki ivmesi itibariyle. İmparatorluklar da ırk üzerine kurulmazlar. Fatih bütün sadrazamlığı döneminde yatarken kendisine okunan İskender'in hayatı ve vi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 197 / 244