sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Filmin hiç bir tarafı iyi değil bence. Hikayesi de, yönetimi de, müzikleri de. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Bizik Kezzap, futbol böyle bir oyun. Cinsiyet ayrımcılığı var içinde. Buna karşı çıkan bir oluşum var demek ki İtalya'da ama Adanademirspor deyince aklıma "Mersin .... Yurdu" geliyor benim misal. Bunu böyle... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Bizik Bunlar hep yalan dolan işlerdir yalnız bak ben söyleyeyim. Cinsiyetçiliğe karşı dünya kupası falan güzel tabi ama Adanademirspor taraftarının cinsiyetçiliğe bakışı belli. " onclick="window.open(this.... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: "ODTÜ'de Sinemaya Para Vermek İstemiyoruz" Olmaz öyle şey, kampüs içinde olduğu zaman eğitim sayılmaz. O zaman kampüs içi bir tv yayınıyla digiturk versinler eğitim diye, ya da programlar bedava dağıtılsın kampüs içinde bir internet ağıyla, ya... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: "ODTÜ'de Sinemaya Para Vermek İstemiyoruz" O maddede bir şey dikkatimi çekti. "Eğitim amaçlı" diye bir ibare var. Şimdi Dude, filmleri bedava izleyebiliyorsa eğitim amaçlı değil demek ki bu olay. Adam Jeoloji okuyor, sinemada da sondaj filmi g... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Chiaroscuro Işıklandırması ve Sinema Tamamdır, bir dümenler çeviriyorsunuz demek ki. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Chiaroscuro Işıklandırması ve Sinema Bu başlık niye Görüntü Yönetimi kısmında. Benim anlamadığım bir şey mi dönüyo burda nedir. 🙂 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! 1- Fight Club - David Fincher2- Saibogujiman Kwenchana - Chan Wook Park3- Dark City - Alex Proyas4- eXistenZ - David Cronenberg5- Oldboy - Chan Wook Park6- The Dark Knight - Christopher Nolan7- The Fa... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! 1- Fight Club - David Fincher2- Saibogujiman Kwenchana - Chan Wook Park3- Dark City - Alex Proyas4- eXistenZ - David Cronenberg5- Oldboy - Chan Wook Park6- The Dark Knight - Christopher Nolan7- The Fa... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... Şaka yapıyorum yahu. En şakacı film: The Game Bak böyle işte :D. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzmir şehrinde tatil hakkında tavsiye ? Ben olsam, kafa dinleyeceksem eğer Assos'a giderdim. Kumbağ motel diye bir yer var, akıllara zarar. Her sene bir kere gidip zamanı durduruyorum ama bu sene kötü patladık bakalım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... Evet, ama yine de yanlış olmuş başlık. 😀 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Çok zormuş bu liste olayı. Bir iki deneme yaptım sonuç alamadım. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |