sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Senden önce benim de diyeceğim bir şey var. 1- Forum içerisinde eleştiriye dayalı yazışmalarınızda birbirinizle ve üçüncü şahıslarla ilgili hakaretlerde bulunmayınız.Örneğin, "Brad Pitt topoştur, şor... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bu konuyla ilgili olarak değil ama ben hepsine şüpheyle bakıyorum. Baco'nun yazdıkları şüpheci bir akıl yürütmenin sonuçları, illa ki buna katkıda bulunacak kanıtlar falan vardır içerisinde. Seninki i... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ses Kurgusu Sesleri wav olarak çıktı alabilirsiniz kullandığınız montaj programından. Önce montajı-kurguyu yapacaksınız. Sonra sesi ve görüntüyü ayrı ayrı çıktı alıp bir ses işleme programında işleyebilirsiniz. T... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Tamam anlaşamadık, olur böyle şeyler. Biz yanlış anlamışız demek ki diyelim, kapatalım. Ama bir daha link atarsan yine sorarım bak affetmem. 😀 |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! İşte o mesajdan sonra ben indirdim zaten. Ama Dude'un dediği de bir açıdan doğrudur. Mesajı sen yazdığın içindir ki, muhtemelen bizim algıladığımız şekilde algılamıyorsun oradaki (bize göre) tuhaflığı... |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! İnceden dokundurdun mu bilmiyorum ama ben bir de türkçeleştirmeye çalışayım. İnternet adresini verdiğim video görüntüsünde bahsini ettiğim işlemin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Ama ben tam olarak nası... |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Yenileri eziyorsunuz olm, exxex'i yedirmem size. Eheh. Boşaltın burayı. |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Ben zaten ilk cevaptan sonra indirdim baktım. Kezzap'ın dediği doğrudur, biz içerik ile ilgileniyoruz. Megaupload'u görünce sormak zorundayız bunu. İçinde ne var belli değil çünkü. |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Bir şey dokundurduğum yok exxexeex, eğer parayla satılan bir tutorial ise burada link verilmesi yasak. O açıdan sordum. |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Bu tutorial parayla satılan bir şey değildir, değil mi? |
17 yıl önce | |
|
Re: Bizik Feneri tutacaksın yavrucuğum on kere söyledim. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: "ODTÜ'de Sinemaya Para Vermek İstemiyoruz" O kadar yazmışsın yazmışsın, o son cümleyi de etmeseydin bari. Olayı oraya bağlamasaydın ben yazacaktım zaten. Ama sanmıyorum ki düzgün üniversite dediğin şeye sahip olan ülkelerde, autocad serialleri... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Bizik Yavrum evladım o şehirde yaşarsan diyorum ben. Bana göre nerede yaşıyorsan oranın yerelliğiyle bütünleşmen lazım. Hadi yırttın hadi, bu kıyağımı da unutma, herkese yapmam ha. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Bizik Ben bu arkadaşları gördüğüm zaman acaip heyecanlanıyorum futbol adına. Bir insan nasıl oturduğu şehrin takımını tutmaz aklım almıyor. Adana'lı biri nasıl Beşiktaş'ı, İzmir'li biri nasıl Galatasaray'ı,... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Şarkısında anlattığı gibi filmler bekliyorum ondan: "Serseri Aşıklar - J.L. Godard" Hani çok sevdiğin o filmi gördükten sonraKısacık kestirip saçlarını, içtin ilk sigaranıO papatya, yüzümün haline bak... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |