Eklenen Forum Cevapları

Re: İlginç Özellikteki Filmler

Başlık yanlış olmuş ama. "En ..... Filmler" olsaydı daha iyi olurdu sanki.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Fargonun olayı nedir ben de onu anlayamam mesela... Tamam çok doğal falan ama o kadar gibi... +5 Herkesin böyle tercihleri var işte. Ben de Pulp Fiction'ı anlamıyorum misal, ağır konuşurum hakkında he...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İzmir şehrinde tatil hakkında tavsiye ?

Geçen sene geçtim İzmir'den arabayla sabahın 7'sinde deli gibi trafik vardı. Bir de İstanbul'dan şikayet ederler gelince şöyle trafik var böyle trafik var diye. Gerçi İzmir'in bir ucundan öbür ucu 20 ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Bir kere bu Atiye'de ses yok yahu. Diyeceksiniz ki Hadise de o yüzden eleştiriliyor zaten ama bu Hadise'den kötü yani. RnB söyleyeceksen sesinin bir rengi olacak. Beyonce beklemiyoruz ama bir parıltı ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Bu FM'yi yazan adam benim arkadaşımın amcasının kızıyla evli. Şimdi Silivri tarafında bir yerde oturuyor. Tabi her ay İngiltere'ye gidip geliyor falan, hatta İngiltere'deki evini kameralarla döşetmiş ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İzmir şehrinde tatil hakkında tavsiye ?

Midyelerin regl olduğunu öğrendiğimden beri pek yiyemiyorum 😀 İşkembe çorbası diyorum sana.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Yahu Atiye'nin önü açık sadece ama Hadise'nin her yeri açık şekil a'da görüldüğü gibi. Dolayısıyla kapanacak yönü yok derim ben. Bir nevi "önümarkamsağımsolum ebe'dir, önümü kapayan sobedir" ekolü yan...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Abi tartışmanız bile yersiz. Hadise'nin tırnağı etmez bu hatun. Yürü be.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Baco Diyanet'in sitesine de yazman lazım bunu. Sadece buradan söylemekle olmaz, aynı mesajı oraya da at. Benden de selam söyle, böyle böyle diyor de, gelirse çok ağır konuşur altı ay aldığınız maaşı y...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ben de 1 numarada takıldım, onu bulsam arkası gelir ama yok.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Hadise'yi savunurum ben her şekilde, kimseye yedirtmem. Pop şarkıcıları canlıda kötü olmazlar, organizasyon kötüdür. Şarkıcının olayı sahnede güzel durmak falan filandır zaten. Madonna'nın şarkı söyle...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Kezzap, Hadise bu arkadaşa bin basar yahu, bunun o kaliteye çıkabilmesi için on tabak İskender yemesi lazım. Eheh. Dediği gibi yaptım salladım kendisini.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En İyi Filmler Listeleri

Amacını yerim onun ben.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En İyi Filmler Listeleri

Öyle galiba iki film işaretledim üçüncüde sıkıldım ben.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Baco'nun Matrix ile Kane'i karşılaştırmaya çalıştığını düşünmüyorum. Benim anladığım, mesela Yurttaş Kane'in başında isimler yazmıyor. Bunun ilk defa uygulandığı film bu, ama oyunculuklar berbat mesel...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 181 / 244