Eklenen Forum Cevapları

Re: Hoparlör Tavsiyeleri

Hangisini alsam diye arada kaldığın ürünler varsa yaz buraya linklerini öyle bakalım bir de. Ben bilmiyorum bu kolon işlerini pek. Ama geçen gün bir arkadaş Logitech'ten bahsediyordu iyidir bu falan d...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Anekdotlar (Taşınacak Başlık)

ben iki gun izindeyim ozgur yapsin

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Türk Filmlerinde Kostüm

Bence yönetmen hevesi rakiplerden ileri geliyor. Amerika'da adam bakıyor, popüler film yönetmeni olacak misal, rakipler nolan, Fincher, Tarantino, Spielberg yani say gitsin. Yeraltı takılayım dese ora...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Obitaemyy ostrov: Skhvatka (inhibited island)

Bence iyi bir film değil, derdi her ne ise doğru düzgün işleyememiş konuyu. Her şey havada kalıyor, kendi içinde inandırıcılığı yok.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sözleşme örnekleri

Müzisyen sözleşmesi. İsimleri falan değiştirerek kullanılabilir. Ben uğraşamadım değiştirmek için, başlık da güzel varsa elinde örnekler olanlar siteye yüklesinler arşiv olsun. müzisyen sözleşmesi.ra...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Film ve muhabbet günü

Gelecektim ya ama bir dahaki sefere artık.. 😈

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Masaüstünüz

Benimki her zaman çok sıkıcı.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Şşşşş. 😈

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Tüh be, bunu da kaçırdım. 😈

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Masaüstünüz

Masaüstünü görürken printscreen tuşuna bas klavyede. Sonra paint'i aç ctrl+v'ye bas, farklı kaydeti seç ve jpeg olarak kaydet.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Bence o işte iyi para var ondan. Ben de böyle bir sosyal tarikat kurmak istiyorum ya, zamanında teklif ettiler ama para getirmez diye girmedik, halbuki deli para varmış tarikat işinde be.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Canon XH-A1 ile İlgili Her Şey

Murat yazı dilimize biraz daha özen gösterelim ve kuralları okuyalım. Slm, tşk gibi yazmak ne Türkçe'ye ne de forum kurallarına uygun. Katkıların için teşekkürler.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Anket (çok bariz)

Ya benim de bir araya getirmeye çalıştığım kişilerden dolayı öyle baco. Ama hepsini ayrı severim o şahısların. Tema beş kişi seçin olsaydı belki düşünmezdim bu kadar ama bir araya getirilecek beş kişi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Anket (çok bariz)

1- Muhammed Mustafa2- Aristo3- Arthur Schopenhauer4- Buda5- (Burada sıkıntı var seçemedim) İbn Arabi, Karl Marx ve Hasan Sabbah arasında kaldım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 171 / 244