sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Hoparlör Tavsiyeleri Hangisini alsam diye arada kaldığın ürünler varsa yaz buraya linklerini öyle bakalım bir de. Ben bilmiyorum bu kolon işlerini pek. Ama geçen gün bir arkadaş Logitech'ten bahsediyordu iyidir bu falan d... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Anekdotlar (Taşınacak Başlık) ben iki gun izindeyim ozgur yapsin |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Türk Filmlerinde Kostüm Bence yönetmen hevesi rakiplerden ileri geliyor. Amerika'da adam bakıyor, popüler film yönetmeni olacak misal, rakipler nolan, Fincher, Tarantino, Spielberg yani say gitsin. Yeraltı takılayım dese ora... |
17 yıl önce | |
|
Re: Obitaemyy ostrov: Skhvatka (inhibited island) Bence iyi bir film değil, derdi her ne ise doğru düzgün işleyememiş konuyu. Her şey havada kalıyor, kendi içinde inandırıcılığı yok. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sözleşme örnekleri Müzisyen sözleşmesi. İsimleri falan değiştirerek kullanılabilir. Ben uğraşamadım değiştirmek için, başlık da güzel varsa elinde örnekler olanlar siteye yüklesinler arşiv olsun. müzisyen sözleşmesi.ra... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Film ve muhabbet günü Gelecektim ya ama bir dahaki sefere artık.. 😈 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Masaüstünüz Benimki her zaman çok sıkıcı. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Film ve muhabbet günü Şşşşş. 😈 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Film ve muhabbet günü Tüh be, bunu da kaçırdım. 😈 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Masaüstünüz Masaüstünü görürken printscreen tuşuna bas klavyede. Sonra paint'i aç ctrl+v'ye bas, farklı kaydeti seç ve jpeg olarak kaydet. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Bence o işte iyi para var ondan. Ben de böyle bir sosyal tarikat kurmak istiyorum ya, zamanında teklif ettiler ama para getirmez diye girmedik, halbuki deli para varmış tarikat işinde be. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Canon XH-A1 ile İlgili Her Şey Murat yazı dilimize biraz daha özen gösterelim ve kuralları okuyalım. Slm, tşk gibi yazmak ne Türkçe'ye ne de forum kurallarına uygun. Katkıların için teşekkürler. |
17 yıl önce | |
|
Re: Anket (çok bariz) Ya benim de bir araya getirmeye çalıştığım kişilerden dolayı öyle baco. Ama hepsini ayrı severim o şahısların. Tema beş kişi seçin olsaydı belki düşünmezdim bu kadar ama bir araya getirilecek beş kişi... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Anket (çok bariz) 1- Muhammed Mustafa2- Aristo3- Arthur Schopenhauer4- Buda5- (Burada sıkıntı var seçemedim) İbn Arabi, Karl Marx ve Hasan Sabbah arasında kaldım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |