Eklenen Forum Cevapları

Re: Halı Saha Maçı

Yaz beni en 7'sinden formamla beraber.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Anket (çok bariz)

Tek tek olsa neyse de, beşini bir araya getir deyince güzel bir takım kurayım diye kasıyorum. Benim konuşmama gerek kalmasın yani :).

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Dinlerin içinde de farklı sesler vardır mutlaka, al sana bir tane.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ben evrim için bir şey demedim Dude, senin savunma yöntemini acaipsedim. Yoksa niye senin dediklerini çarpıtayım canım. Belli ki bir çok insan karıştırıyor konuyu, sizin kadar araştırıp incelemiyor, e...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Buradan da anlıyoruz ki ben Özgür'le değil baco'yla aynı kişiyim, yazmışım daha önce zaten. 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Tartışmak güzeldir, tartıştığımız için bize yazıklar olsun dersen binlerce bilim adamına da yazıklar olsun o zaman. Bu günkü gelinen noktayla ulaşılan en sağlam teorileri bile çürütme hevesinde olan b...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ya gitmediler Ay'a diyorum adam belgeseli var diyor ya, yok böyle bir şey. Bir de aynı kişiymişiz, peeh :D.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Evrim teorisinin işe karışması ise iyice ilginç oldu. Bu ara onla ilgili bir kitap oluyorum, o kadar çok eksiği var ve bilimsel şartlara uymuyor ki şaşıyor insan. Ya baco, sen evrimi yanlış anlamışsın...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Üyelerin Fotoğrafları

Ya bir sürü yer gezdim, yok buranın suyundan içen, yok buranın kalesine çıkan, yok burada bridirbir oynayan bir sürü çeşidi var. Hiç birine de gitmedim, gitmem.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: FF Portal Sistemi v.2

Olm bu Panda'nın gothic olanı, extendıt ediyşın bir nevi.

17 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Afiş amma mesaj yaptı be. Film gelince forum yıkılacak demek ki.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Ali takıldığım noktalar var, onları söyleyeyim. Birincisi bilenlerin bu kadar emin olmalarının nedeni bilimin kendilerine gösterdiği gerçeklerle hareket etmeleri ve bu olguyu laboratuar ortamında tekr...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Yanlış ifade etmişim Ali. Bu görüntüler bilimsel kanıt değildir demek istemiştim. Bunlara bilimsel kanıt denemez. Öyle olsa Rusya'ya düşen 80-90 lardaki Ufo görüntüleri de kanıt olması lazım. Çok gerç...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Ali bu dediğini ben de destekledim ama olmayacağına karar verildiği için öyle oldu. Mesaj değiştirebiliyor olmanın da olmamanın da artıları var bana göre ama bugünkü uygulamayı seçtik biz. Yoksa ben d...

17 yıl önce

Bir saniye yanlız bu bilimsel bir şey değil. O zamanın şartlarında studyolarda yapılabilecek olan bir görüntüyü bilimsel belge diye ortaya koyarsanız ben de inanmıyorum derim. Aksi taktirde sizin dedi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 172 / 244