sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Türkçe Öğreniyorum v.06 Başlık çok da teşhir olmuyor aslında, bence ihtiyaç bile gideriyor. Ben mesela biri okunaksız yazdığında uyarma gereği duyuyorum, kaşıntı yapıyor bende okunaksız yazı. (Yalnız burada okunaksız yazı il... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryonun değerlendirilmesi Selçuk diyorsa doğrudur abi, neticede bu işi kıvırmış insanlardan biridir kendisi. İyi bir insandır, iki tane körü karşıdan karşıya geçirmişliği ve sms ile depremzedelere yardım etmişliği vardır. Eheh... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryonun değerlendirilmesi Çalma konusunda ben kefilim herkes her şeyi çalabilir :). |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Türkçe Öğreniyorum v.06 Mordevrim'in demek istediği şey ile verdiği örnekler yanlış bana kalırsa. Harf inkılabı sırasında dile sokulmayan Q harfi bir eksikliktir bana göre de. Ama doğru örnek şöyle olmalıydı, kamil ile kâmil... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Türkçe olimpiyatlarına katılsa altın alır her şekilde, "koparma"da titanyum alır. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Türkçe Öğreniyorum v.06 Ayrca trkçe yazamaynlarıda buray davet ediyos .burda yazın rahatlayın ,bn dzltcm hepicinizi. 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Kullananınız, site güzel. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: FlashForward Vaay güzele benziyor. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Allah her foruma bir baco bir de dude ihsan eylesin. |
17 yıl önce | |
|
Re: FF Portal Sistemi v.2 Hatta şöyle şeyler de var ama paralı bu kısmı. " onclick="window.open(this.href);return false; ha evet,SineKariyer Abonelik Ücretleri Nedir?SineKariyer hizmetlerinden 1 ayrı küçük paket ile veya daha ... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: FF Portal Sistemi v.2 Bir site var ve bizim aklımıza gelen wiki olayını bir derece de olsa yapmış, belki biliyorsunuzdur. Oradan bakıp iyi ve kötü taraflarını alabiliriz. Mesela benim haberim olmadan adıma kayıt açılmış ve... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Tasnif Etmek Sorusu İşte hiç durmadan izlesen 1 hafta sürer demek istemiştim ben de :). Akıl sağlığının yanında göz sağlığı da gider, ki gidecek. |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: Harbi Tivi Skeçlerim. Ben başka bir yere de yazmıştım, bu programın hedefi nedir belli değil. Çocuklar diyorum ama değil espriler farklı yaş grubu için yazılmış, büyükler için diyorum o da değil yayın saati çok manasız. Do... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Tasnif Etmek Sorusu ... 150 kaset çekim yapılmış ve timecode ile plan bilgisi yoksa kabus o, uyanın çabuk. İzlemesi 1 hafta sürer. |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: İkiyüzlüra Oğlum hadi Özgür'e Kıraç dedin anladım ama arada bana da Kıraç demiş oldun sen şimdi, çok alındım bak. Ne Kıraç'lığımı gördün be kardeşim. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |