sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ayasofya Belgeseli Bir amcam var, öz değil ama yakınızdır. Türkiyede altın arayan sayılı adamlardan biri, kendi gözlerimle Bizans'a ait altınlar gördüm, baktım, elledim. Onlara göre değersiz (satması büyük problem) sayı... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Giger insan değil. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler Evet bu mevzu enteresanmış bak. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler Ya benimkini ciddiye aldıysan kusura bakma zepra, tamamen takılmacaydı yani. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryonun değerlendirilmesi Daha ilk mesajdan ahkam keser gibi olduk ama.Ne yazık ki durum bu... Hızlı girdim diyorsun yani :). |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Abov. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler Yok benden çıkmaz öyle şeyler de öyle sorular sodun ki bir ara mavi ekran verdin sandım :). Hiç bakmadım bile bu amca ne yazmış ama belli ki kuantum teorisi ve evreniyle bizim boyutumuzu karşılaştırmı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler Zepra bugün su içmemiş kanı pıhtılaşmış damarlar tıkanmış, öyle görünüyor :). O değil de bütün bilimsel teorilerin felsefik temellerinin daha öncelerden atıldığına dair bir yazı mazı okumuştum çok ent... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Nasıl Bir Film Çekmek İsterdiniz? Yok canım, yüklenmiyoruz ama fikirler böyle bir kaç cümleyle söylenince sen bana birini android oluyor gibi geliyor bana. Yani mutlaka volkan kafasında farklı kurmuştur ama onu biz iki cümleyle anlaya... |
17 yıl önce |
|
Re: Neden Bazı Türlerden Daha Fazla Başyapıt Çıkıyor? Zaman testine ben de inanıyorum tabi, ama kült ile başyapıt arasındaki farka gitti aklım. |
17 yıl önce | |
|
Re: Nasıl Bir Film Çekmek İsterdiniz? iyi ama bir şeyin yapılmış olması onun farklı bir gözle tekrar yapılabilmesinin önüne geçmez ki! Her beyin her fikri farklı işleyip sunabilme kapasitesine sahiptir. Ama öyle olması için de üç cümlelik... |
17 yıl önce |
|
Re: Neden Bazı Türlerden Daha Fazla Başyapıt Çıkıyor? Sana göre öyle, ben sinemadan çıktığımda Fight Club'ın ne olduğunu anlamıştım. Ama bak müzikte bunu anlayamıyorum daha çok ilgilenmeme rağmen onun da sebepleri farklı tabi. Bu arada nothing hill başya... |
17 yıl önce | |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Baco oltaya getirdin beni ama baktım bir daha yazdıklarıma ve sorun göremedim, yine aynılarını diyorum ama baştan bilseydim ne halt yerlerse yesinler banane derdim. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ya ne başörtüsüymüş be arkadaş, bu ülkede diyanet ne iş yapar, bu kadar şekilci bir din anlayışına kim dur diyecek. Hiç mi akıllı başlı adam yok bu memlekette. Dışarıda başı açık gezip camiye girerken... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |