sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Bunlar av silahıdır tabi, biliyorsundur ama yine de yazayım. Av silahına da av ruhsatı alınır, normal silah ruhsatı değil yani. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Sör, yerliler 300-500 lira civarından başlıyor. Sarsılmaz'lar 1000 liradan başlıyor, yabancılar 2000 liradan, ama onlar güzel silahlar tabi. Mesela, şu aşağıdaki 450 lira şu Sarsılmaz 1300 lira Bu d... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Siyah renk değil tabi canım, siyah hiç renk olur mu, renk körümüsünüz. Renkli yazmak serbest güzel kardeşim, sana renkli yazmak serbest, bana renkli silmek serbest. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? 😀 😀 |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Yapmasaymış moruk. Adalet olmayınca sonuçlar değişik gelebiliyor gözümüze bazen. Geçen hafta bir ses işi için profesyonel bir arkadaş geldi evime. Kapının önünde buluştuk bizim evin. Bir iki tanışma ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Baco, sen su içtin mi baba bugün. Kimsenin bir şey dediği yok eğleniyoruz kutlama yapıyoruz, renkli yazmak hala yasak diye. 😀 |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it. You know, I just... do things. The mob has plans, the cops have... |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Baco Dark Knight izlemedin mi sen. |
17 yıl önce |
|
Re: BattleStar Galactica Battlestar Galactica'da Amiral William Adama rolüyle izlediğimiz Edward James Olmos yönetmenliğini yaptığı televizyon filmi Battlestar Galactica: The Plan hakkında konuştu. Filmle ilgili olarak heyeca... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Onun doğrusu arabaların arkasından koşan köpek gibisin olacaktı hegel, yakalasa ne yapacağını bilemez. Evet Joker'ın hastasıyım. Özgür ile bizim olay da şöyle olmuştu. Dedi ki "moruk, moderatörlük yap... |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Ben hayatımda emeğe saygı teranesinden daha berbat bir düşünce görmedim, hayatımın hiç bir döneminde de buna sığınacak bir durumda hissetmedim kendimi. Emeğe saygı nedir ya, istemiyorsan yapmazsın, ya... |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Ha şimdi anlaşıldı senin derdin Ali'ciğim, sen baştan böyle söylesene bunu yahu. Demek ki biz kendi rahatsızlığımızı genel kabul edip bir liste yaptık, isteyen uysun istemeyen uymasın diyen yüce bir g... |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Benim şimdi söylediklerim beni bağlar. Ben forum düzeni koruvsun diye moderatör oldum, nedir bu düzen? İki çeşit, birincisi görsel olarak bir düzeni olsun, ikincisi dil-içerik ve seviye olarak bir düz... |
17 yıl önce |
|
Re: Yönetimle İlgili İstekler, Şikayetler, Övgüler ve Sevgiler Renkli yazı ile ilgili olanları anket başlığına yazdım ama buradaki bir şey çok hoşuma gitti. Mordevrim'in söylediği "biz burada iktidar değiliz, işçiyiz" cümlesi. Kendimi işçilik kısmına daha yakın h... |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Tabi demokratik ortam güzeldir, oylama yapılsın, herkes fikrini belli etsin ama bir de şu var. Bu site ne için kuruldu, amacı ne, doldurmak istediği boşluk ne. Bunları düşünüp ona göre yazılmış kurall... |
17 yıl önce |