sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Aykut Oray vefat etti Açalım öyle bir başlık madem. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Sloganımızı Bulalım ! Geçen gün bir arkadaş, söylediğinin doğruluğunu göstermek için ayne şöyle dedi: "Bir kere bir iki!" Yok böyle bir şey :). |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Hiç hazedemedim şu adamdan. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema ve bilgisayar teknolojisi bu noktaya gelebilirmi? Bunlar mümkün olacak tabii ki. Hatta dizi izliyorsan bu konunun inciğini boncuğunu inceleyecek olan Caprica'yı deneyebilirsin. Bu sene sonuna doğru başlayacaktı fakat pilot bölümü epey bilgi veriyor k... |
17 yıl önce | |
|
Re: Sloganımızı Bulalım ! Fabrikat-ül sinema-i endüstriyye. Kısa hayaller için kocaman bir fabrika. Kapısız film akademisi. |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Gerçekten de eskimeyen filmlerden biri bu film. Her açıdan çok başarılı. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Girne Amerikan Üni. Liseler Arası Kısa Film Yarışması Filminizi, Filminizi Paylaşın bölümüne yollarsanız forum sağlığı açısından faydalı olur. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Therad Pitt diyosun yani. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Giderken kaydettirme muhabbeti vardı eskiden. Çıkarken gitarım var diyosun ama portakal kasa 20 liralık, tabi onu yazmıyolar. Girerken tele'yi kapıp giriyosun bak gitar bu diye. Şimdi nasıl bilmiyorum... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Oğlum onu eve takarsam ben hatun da girmez o eve, ee ne diye taktım ben perde o zaman. Boşanma sebebi lan bu dediğin. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: BattleStar Galactica Eyüp ver adresini moruk, ver çabuk geliyorum. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Askerliği nerede yaptın diye sormadı tabi :D. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? Baco amma çevirdin be abi. Bi sabit dur ya. |
17 yıl önce |
|
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı? La bundan sonra yazı yazmak yasak, renkli renksiz hepsi yasak. Herkes rahat eder. Evet. |
17 yıl önce |