sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Tatilcinin Seyir Defteri. Abi deniz kenarı falan hikaye dün ve bugün artvin yaylarındaydım, şahane yerler Borçkadan yukarı karagöl diye bir yer var pansiyon hemen yanında kişi başı 45 lira yarım pansiyon, muhteşem alabalık yer... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Forum cinlenmiş de olabilir, hoca getirtip okutalım derim. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Gitme Klip İçerde (Sonunda!) Bu bir klip değil aslında Türklere özgü bir kısa film türü. Bence bol bol deneme çekimi, montaj ve renk seçimi çalışması yapmalısınız. İyice piştiğinize inandıktan sonra bir daha deneyin. Çünkü buna k... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var +359 ile başlayan numaradan çaldırıp kapatıyorlar bir iki gündür. Arayınca deli gibi fatura girecek tabi yemem bu numaraları ama arkadaşlar çaldırıp kapatırken bilmiyorlardı ki karşılarındaki adam dak... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Tatilcinin Seyir Defteri. Seneye deniz kenarı bir otel bulup hep beraber serelim postu 1 hafta. Ben bu sene yapamadım tatil, Görkem'le papaline tava yiyerek rakı içmeyi bir sene erteledik maalesef. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Öyle bir düzenleme gözükmüyor baco, nereye yazmıştın. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Geçmiş olsun, iyi atlatmışsın. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Ramazan Güzeldir Ramazan Güzeldir, Selçuk Aydemir ve Burak Aksak'ın yazıp yönettiği ve TRT'de Ramazan ayında yayınlanacak 30 bölümlük bir dizi. Bizim için ayrıca önemi sitemizin üyesi olan bazı insanların yapımında ge... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Mesajı ben taşıdım. Bir iki haftadır başım kalabalık bazı dertlerden ve görmedim bu yazılanları. Kısaca mesajlarınızı ilgili başlıklara yazın, öyle bir başlık yoksa açın, kimseye bir pozitif ya da neg... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Büşra Tabi filmle beraber başörtü tartışması kaçınılmaz, filmin de amacı bunun üzerinden bir şeyler anlatmak, anlattırmak. Ama neyi kastediyor olursak olalım, aslında demek istediğimiz ne olursa olsun, doğr... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Büşra "Samsun'da oturuyorum, sinemayı çok seviyorum ve radyo televizyon okumayı düşünüyorum, bu siteyi haftada bir kaç kere geziyorum ve başörtüsü takıyorum, biri bana mutant demiş." Diyelim ki gerçek, baş... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Bu dönemdeki LA soundundan hazetmiyorum ben genel olarak. Hatta La soundu komple dandik gibi bir şey yani. Amerikanya'da NY iyidir, CBGB iyidir. Lou Reed bin basar Morrison'a ama ölmedi ya değeri yok. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |