sickman

Eklenen Forum Cevapları

Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Ben böyle virüs görmedim arkadaş. İnternette indirmediğim program, yapmadığım numara kalmadı ama temizleyemedim. 5 kere format attım ama 4 tane HD var hepsine bulaşmış. Neyi nereden temizleyeceğim der...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Moral Bozukluğu ve 31

Vaay kavga var çağırmıyorsunuz gençler, aksiyon yapıyorsunuz beni çağırmıyorsunuz olur mu öyle. Ben de gelirim, arkadaşım da var, haydar, haydar 5. Çay da içeriz.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Neşeli Hayat

Vay çakkaal.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Moral Bozukluğu ve 31

Erçin, "Yoksa sen Kubrick misin tek seferde çek geç lan" olayını ben anlamadım. "Kubrick gibi kallavi yönetmen değilsin, tek seferde çekemezsin" mi demek istedin (ki öyle anlaşılıyor), yoksa "Kubrick ...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen midir?

Yahu bir dakika, onu ben diyordum. Yani "Yapamaz yönetmenlik falan Paris Hilton" diyen benim. Eğer yapıyorsa yönetmendir diyen de benim. Yönetmenlik zor ama belki becerecek. O zaman, yönetmenliği deği...

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce
Re: Ankara'ya gidiyoruz

Vay vay vay, sizi gidi sosyal aktivistler sizi. Hayırlısı olsun.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen midir?

Bence de anlaşılamayan bir durum var. Bir film tasarlayan-yöneten kişiye yönetmen denir. Bu çok net. Ama sözdeki mecaz anlaşılamıyor galiba. Yönetmen değil demek, o kişinin yönetmenlik sıfatında olmad...

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce
Re: VeN

Çok güzel gözüküyorlar, filmi de görürüz inşallah.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Almayın bunları virüs giriyor sonra delirtiyor adamı ben yandım eller yanmasın, kurgucular imac alsın imac alsın.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Bence pahalı, eğer iş yapmayacaksanız 1850 lira bir bilgisayar için çok para.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: Yardım İstiyorum Kardeşler

Yani neresinden nasıl başlayayım bilemedim. Sen de haklısın ama.

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

16 yıl önce

bu iş zaten zaman isteyen emek isteyen bir hobi değilmidir. Değildir opticman. Bu bu hobi değildir. Hobi olarak ilgilenebilirsin tabii ki ama bu bir hobi değildir. Bir meslektir. Bir sektördür. Benim ...

16 yıl önce

Yönetmen olmanın esaslarını ben bilmem, onu bilenler anlatır. Ama başka bir şey söyleyebilirim. Mirofon girişi olmayan kameraya vereceğiniz zamanı (eğer yönetmenlik peşinde koşuyorsanız) hikayenize ve...

16 yıl önce

Bence yanlış düşünüyorsun...Eğer ki yetenek varsa iyi bir şeyler yapılabilir...Tabii ki daha iyi bir kamerayla daha iyi şeyler yapılır ama bu kamerayla da yapılabilecek şeyler var. Daha iyi kamerayla ...

16 yıl önce
Re: !f istanbul // Türkiye’den Kısalar Gösterimleri

Kendisi görmedi ya, kimse de onu görmüyor zannediyor. Bildiğin devekuşu lan bu :).

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Sayfa 123 / 244