sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Yardım İstiyorum Kardeşler Bu şekilde yapılır evet ama ben olsam yapmam. Hem bu işlemin garantisi yok, hem de bu işlemi yaparsanız kameranızın garantisi toz olur uçar. Tabi bu bir çözüm ama kısa film çekeceğim diyen insanın kam... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: !f istanbul // Türkiye’den Kısalar Gösterimleri Hayır o kadar da bambaşka dünyalar değil. Buradan haberi olmayanlar olabilir ama daha geçen gün bir kısa filmin ses bantı ile ilgili işlemler yaptım. 10 numara bir filmdi RED ile çekilmiş ve hatırlaya... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
16 yıl önce |
|
Re: panasonıc nvgs 75 için mikrofon önerisi ? Büyük elektrik malzemesi satan dükkanlara sorabilirsin, onlar yaparlar anca. |
Forumda Ses ve Kayıt |
16 yıl önce |
|
Re: Yardım İstiyorum Kardeşler Mikrofon girişi olmayan kameraya mikrofon girişi yapılmaz, jack değiştirici aparatlar yapılabilir. Ayrıca foruma içerisinde msn Türkçesi ile sğl ewt diye yazmak yasaktır. Kurallara bir göz atın. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: panasonıc nvgs 75 için mikrofon önerisi ? Uzatma kablosu alırsan iztediğin kadar uzatırsın. Ona uygun kablo da Karaköy'de bulunur muhtemelen. Ya da sağlam bir elektrikçiye rica edeceksin. |
Forumda Ses ve Kayıt |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. red_thermite, ben olsam anakartı asus almazdım. Gigabyte iyidir. Pahalı seçmişsin çünkü. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Moral Bozukluğu ve 31 Uzun metraj film mi bu yoksa kısa film mi? |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Sinema üzerine fikirler. Hem bizden, hem ustalardan. Ananeye anlatır gibi anlat demiş adam 50 yıl önce demekki. |
16 yıl önce | |
|
Re: karanlık ortam çekimi(sinema) Olsun baba, en azından sonradan bu tür şeylerle karşılaşanlara yol olur. |
Forumda Sinema'da Işık |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Hegel hep tersten vuruyorsun baba, bir gün kapışacağız seninle ama önce benim zaman bulmam lazım. Böyle ciddi maçlara hazırlıksız çıkmak olmaz. Yenilme ihtimali büyüdükçe hazırlığı zorlaşıyor :). |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Hitler'in adı ve soyadının mevki makamına etkisi büyüktür misal. Zamanın Almanya'sında insanların telefonu bile Hail Hitler diye açtığını düşünürseniz soyadı eğer Adolf Schustenberger olsaydı bu başar... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Arkadaşlar forum içerisinde nick kullanalım birbirimizle yazışırken. Tanımayan insanlar için zorluk olur algıda. Mesela nick kullanımına örnek: "Eylem öyle diyorsun ama o fotograf makinası patates d... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Bana çay verdiler lan bardağı 10.000 dolarmış. bilsem bir iki bardak daha içerdim be. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: ESKİ TÜRK FİLMLERİ HD OLUYOR.. Opticman, her bir şeyi geçtim, arama falan filan ben düzeltirim ya hiç sorun değil ama şu yazıya dikkat edelim be hafız. Bak harbiden okuyamıyorum ben onu, gözlerim şaşalıyor. İ yerine I, Ü yerine U, ... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |