sickman

Eklenen Forum Cevapları

Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda!

Bir de Google'ın kendi sitelerine öncelik verdiğine dair teorilerim var ancak henüz kanıtlayamadım. Sen kanıtlayamayasın diye Google fazladan 100 adam çalıştırıyormuş moruk 😀

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Mikrofon Girişi Olmayan Kamera Sahibine Yardım

Forumu biraz aramanızı öneririm.

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: Avatar

James Cameron'ın, sömürgeci, emperyalist Amerika ya da diğer ülkelerin imajı ile, dünya insanlarının bunlara karşı duyduğu düşmanlık ve negatif fikirlerle ne işi olur ki? "Ben de domuz Amerikanın domu...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Olur olur sen yap upload'ı linki gönder. Filmin sahibine ulaşma imkanınız varsa izin falan alınır tabi ama Mustafa Abi verin diyorsa verin diyorum ben. Sonuçta insanlar seyretsin yani kötü bir şey değ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Ama dude alıntılanacak cümle o değil bu; "Tamamen ekonomik düşünüyor, o nedenle politik duruşu görünenin tam tersidir." Yani senaryoyu yazarken bile parayı düşünüyor diyorsun ya. Buna kanıt olarak poi...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Ben sadece reklam için böyle bir konu seçip seçmeyeceği hakkında senin kadar emin değilim Dude. Senin ve senin gibi düşünenlerin sanki üç gün önce öğlen yemeğini Cameron ile yemiş gibi konuşmanızı ise...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Ben de merak ettim ya var mı kimsede.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Moral bozukluğu ve 31

Bu başlık filmin tanıtımı için duracak ama yorumlar " onclick="window.open(this.href);return false; başlığına yapılacak.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Moral Bozukluğu ve 31

Önce bir izleyeyim, sonra zepra'ya katılacağım gibi geliyor bana. Gerçi kafadan da katılıyorum ama yine de izleyelim.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Aynı mesaj The Abyss'de de var, T2'de de var. Hadi aynı demiyelim, benzer diyelim. Benim için sorun bu çabayı samimi görmüyor olmam. Cameron'un samimi olduğuna inanmak gelmiyor içimden. Tamamen ekonom...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Filmin tematik içeriği ise bana göre bazı arkadaşların incelemeye çalıştığı kadar derin değil. Yani bu film anti-emperyalist midir? Kapitalizme eleştiri midir? Hatta özellikle bu derinlikten uzak duru...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: İlgilenenlere komple ekipman. ''Resim eklendi''

🙂

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Avatar, İmax'de izledim bugün. Tabi ağzımız açık baktık ulen nasıl yapmışlar diye. Filmin konusu da bana kötü gelmedi fakat filmde bir olmamışlık var anlamadım nedendir. Ama hegel'in bahsettiği sistem...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Film Afişleri

Vay be çok güzelmiş.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Yok o kadar bilgisayara yabancı bir adam değilim. Biliyorum OS X ile virüslerin neden çalışmadığını ama hd kopyalama konusunda yanlışsın. Virüsler, harddisklerin içindeki ayrı ve gizli klasörlerde du...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Sayfa 122 / 244