Eklenen Forum Cevapları

Re: 3 ADAM

Fakir ama gururlu kalsalardı daha iyiydi, şimdi Acun'un ellerinde zengin ve kibirli olacaklar.Şaka bir yana işin içine Acun'un girdiğini öğrenince bir anda soğudum. Adam medya faresi gibi her gedikten...

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce
Re: Düğün Filmi Kısa Klip

Bir kere aynada ve bir kaç kez de gölge olarak kadraja girmişsiniz. Böyle olunca kamera arkası video gibi görünür. Bunun dışında fena değildi.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Dıy Demo Slider Dolly .

Bununla harika time lapse videolar yapılır.

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
Re: Dıy Demo Slider Dolly .

Çok iyi olmuş gerçekten.

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
Re: Öğle Arası-Kısa Film

Ben senaryoyu çok sevdim. Sıkılmadan merakla izledim. Sinema tadı veren bir film olmuş. Seste bence de sorun yok. Çekimlerle ilgili arkadaşlara katılıyorum. Ne olursa olsun tripot kullanmalıydınız ben...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Film Çekimi Pratiğinde Merak Ettikleriniz/Tüm Sorularını

Ya da "Arkadaşım bu tamamen senin seçimin, ister müziğini belirle üzerine animasyonunu çek, istersen önce animasyonu çek sonra müziğini seçersin kimseyi bağlamaz! Ben sonuca bakarım." mı dersiniz?🙂 Do...

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Gezi Parkı - Uzun Metraj Film Projesi

Ben tam tersini düşünüyorum. "Selam" diye bir film nasıl iki milyon seyirci barajını geçtiyse, bu senaryonun filmi de rahat iki milyon barajını geçer. Bu senaryo iyi bir elde çekilirse, 2 milyonu bulu...

13 yıl önce
Re: Az Maliyet ile Soft Box (Yumuşak Işık) yapımı (Yöntem 1)

Faydalı bir bilgi olmuş. Teşekkürler.

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
Re: Uygun fiyata orta halli bir mikrofon arıyorum

serkanoca peki 150-200 tlye bir videomic alıp direk kameraya bağlamak mı yoksa 200-250 tlye h1n alıp kendi imkanlarınla boom yapmak mı hangisi daha mantıklı olur ? Kesinlikle zoom h1 derim. Ben de zoo...

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
Re: Uygun fiyata orta halli bir mikrofon arıyorum

Rode videomic az da olsa kurtarır. Kaliteli bir uzatma kablosu da almayı ihmal etmeyin. İkinci el olarak 150-200 arasında bulursunuz.

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
Re: Parlak Fikir Arıyoruz

ied iki grubu kavga ettirip replikle kurtarmayı bekliyor anladığım kadarıyla 🙂o zaman gruplar kavgaya tutuşsunlar, tüm figürlerini gösterdikten sonra kavgayı kesip kameraya dönüp konuşsunlar..."şimdi ...

13 yıl önce
Re: Zoom H1 mamülü ses ile oynamalı mıyız?

Ben zoom h4n ile aldığım kayıtlarda daha önce ufak tefek oynama yapıyordum ama sesin dijitalleştiğini fark edince orijinalini kullanmaya karar verdim. Üzerindeki mikrofonlar dışında harici sterio ya d...

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
Re: Zoom H1 de Kayit Sesinin Kisik olmasi

Yukarıda yazdığınız formatla ben de zoom h4n ile kayıt alıyorum. Kamera mikrofonuyla ilk kıyasladığımda ses bana da düşük gelmişti. Montaj sırasında biraz artırıp çıktı aldığımda gayet yeterli olduğun...

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
Re: Dead Cat Yapımı ve Alternatifleri.

Ben de rode videomic ve zoom h4n için yaptım. Toplam 25 tlye mal oldu. Orijinalini almaya kalksam en az 150 tl ödemem gerekiyordu. Güzel bir paylaşım olmuş.

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
Re: Stop Motion Deneme 1-2 (Stoop-it)

Cidi emek vermişsiniz. İyi işler çıkaracağınıza eminim.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sayfa 132 / 165