Eklenen Forum Cevapları

Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe

Son makale de harika olmuş. ML başlığı altında Türkçe kaynak bulmak çok zordu. Ciddi bir başvuru kaynağı oldu. Ellerinize, emeğinize sağlık.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

13 yıl önce
Re: Mendil

Çekimler iyiydi ama aynı ritimle devam eden müzik bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Hatta çok sıkıyor. Renklerde yeşil fazla kaçmış gibi geldi bana belki de ekranımdan kaynaklanıyor olabilir. Sonunda...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: İlk Soundtrack Çalışmam

Ben de çok sevdim, elinize sağlık.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce

Evet öyle olması gerek ama sanırım 7D'de bir firmware patch yüklenmesi gerekli. Şu linktekileri adım adım takip edersen herhalde düzgün yüklenir. . ... 2#msg62242 Ya da ML, 7d için tam bir sürüm çıkar...

13 yıl önce

Sorun tam olarak şu hocam: ML'yi yükledim delete tuşuna basıp menüye girdim ve menüdeki her şey sorunsuz çalışıyordu. Makineyi kapatıp açtığımda del tuşuna bastım ama ML menüsüne ulaşamadım. Bunun üz...

13 yıl önce
Re: Öyle bir müzik istiyorum ki tarif etmeye çalışacağım 🙂

İlacınız ilkersn 🙂

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce

Ben yükledikten sonra kapatıp açtığımda bile delete tuşuna basarak menüye ulaşabileceğimi sanıyordum. Normal olan her seferinde güncellemek mi?

13 yıl önce

Belki de sorun bile değildir ama şöyle: Makineyi her kapatıp açmamda ML'yi kullanabilmek için güncelleme yapmam gerekiyor. Yabancı bir kaynakta bunun normal olduğunu yazmışlar ama mantığını anlayamadı...

13 yıl önce

Aynen serkanoca ,bende senin gibi,vir tarafımda Fulgura nın yazıları bir tarafımda makinem çalışıyorum 🙂 Deli gibi çalışıyorum hocam ama bir yerde tuhaflık var benim 7D bu programı yadırgadı mı ne yap...

13 yıl önce
Re: Düğün Filmi Kısa Klip

D90 ile fotoğraf, D800 ile video çekin. Katılıyorum. D800 gibi bir canavar varken d90 kullanmak ilginç.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: 3 ADAM

Onlar da umarım yakın zamanda anlarlar ve şu sevi siz adamdan kurtulurlar.

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce
Re: Öğle Arası-Kısa Film

kesin pıçaklansın diyorsunuz yani 😀 Kesinlikle hayır 🙂

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Çekmeyi düşündüğüm kısa için Demo

Mekan çok iyi. Çekim de sağlam bu arada. Merakla bekliyoruz.

Forumda Arşiv

13 yıl önce

Yazı dizisinin 6. bölümü, yani Magic Lantern'in Focus menüsüni anlattığım yazı blogumda yayınlandı. Saygılar... ... lantern-6/bi türlü fırsat bulamadım ama ilk fırsatta okuyacağım bu değerli yazıları...

13 yıl önce
Re: Öğle Arası-Kısa Film

Hocam bunu deneme çekimi gibi düşünüp imkan varsa yukarıdaki eleştirileri dikkate alarak yeniden çekin. bence kolay harcanmaması gereken bir hikaye. Kesinlikle çok iyi fikir.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sayfa 131 / 165