paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Son makale de harika olmuş. ML başlığı altında Türkçe kaynak bulmak çok zordu. Ciddi bir başvuru kaynağı oldu. Ellerinize, emeğinize sağlık. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
13 yıl önce |
|
Re: Mendil Çekimler iyiydi ama aynı ritimle devam eden müzik bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Hatta çok sıkıyor. Renklerde yeşil fazla kaçmış gibi geldi bana belki de ekranımdan kaynaklanıyor olabilir. Sonunda... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: İlk Soundtrack Çalışmam Ben de çok sevdim, elinize sağlık. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Evet öyle olması gerek ama sanırım 7D'de bir firmware patch yüklenmesi gerekli. Şu linktekileri adım adım takip edersen herhalde düzgün yüklenir. . ... 2#msg62242 Ya da ML, 7d için tam bir sürüm çıkar... |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Sorun tam olarak şu hocam: ML'yi yükledim delete tuşuna basıp menüye girdim ve menüdeki her şey sorunsuz çalışıyordu. Makineyi kapatıp açtığımda del tuşuna bastım ama ML menüsüne ulaşamadım. Bunun üz... |
13 yıl önce |
|
Re: Öyle bir müzik istiyorum ki tarif etmeye çalışacağım 🙂 İlacınız ilkersn 🙂 |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Ben yükledikten sonra kapatıp açtığımda bile delete tuşuna basarak menüye ulaşabileceğimi sanıyordum. Normal olan her seferinde güncellemek mi? |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Belki de sorun bile değildir ama şöyle: Makineyi her kapatıp açmamda ML'yi kullanabilmek için güncelleme yapmam gerekiyor. Yabancı bir kaynakta bunun normal olduğunu yazmışlar ama mantığını anlayamadı... |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Aynen serkanoca ,bende senin gibi,vir tarafımda Fulgura nın yazıları bir tarafımda makinem çalışıyorum 🙂 Deli gibi çalışıyorum hocam ama bir yerde tuhaflık var benim 7D bu programı yadırgadı mı ne yap... |
13 yıl önce |
|
Re: Düğün Filmi Kısa Klip D90 ile fotoğraf, D800 ile video çekin. Katılıyorum. D800 gibi bir canavar varken d90 kullanmak ilginç. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: 3 ADAM Onlar da umarım yakın zamanda anlarlar ve şu sevi siz adamdan kurtulurlar. |
Forumda TV Yapımları |
13 yıl önce |
|
Re: Öğle Arası-Kısa Film kesin pıçaklansın diyorsunuz yani 😀 Kesinlikle hayır 🙂 |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Çekmeyi düşündüğüm kısa için Demo Mekan çok iyi. Çekim de sağlam bu arada. Merakla bekliyoruz. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Yazı dizisinin 6. bölümü, yani Magic Lantern'in Focus menüsüni anlattığım yazı blogumda yayınlandı. Saygılar... ... lantern-6/bi türlü fırsat bulamadım ama ilk fırsatta okuyacağım bu değerli yazıları... |
13 yıl önce |
|
Re: Öğle Arası-Kısa Film Hocam bunu deneme çekimi gibi düşünüp imkan varsa yukarıdaki eleştirileri dikkate alarak yeniden çekin. bence kolay harcanmaması gereken bir hikaye. Kesinlikle çok iyi fikir. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |