paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Zoom H1 de Kayit Sesinin Kisik olmasi PC'ye takılı hoparlörlerde sorun olabilir mi? |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Parlak Fikir Arıyoruz Tam bu noktada boynumu büküp hüzünlü bir bakış atmam gerekiyor 🙂 |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Zoom H1 de Kayit Sesinin Kisik olmasi Sesle gürültü farklıdır. 550D marka kameranızda duyduğunuz ses gürültüdür yani etrafta kulağınıza gelen tüm seslerin ortalaması gibi düşünün. Zoom h1 marka ses kayıt cihazınızdaki ses ise ortam sesidi... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: KODSUZ AŞK - UZUN METRAJ - SİNOPSİS Teknik olarak senaryodan pek anlamam ama konu ilgimi çekti. Filmini de izlerim, kitabını da okurum. |
13 yıl önce |
|
Re: Parlak Fikir Arıyoruz Haklısın tabi. Sinemanın bel kemiği senaryodur. Senaryoda kolaya kaçmak filmi baştan çöpe atmak anlamına gelir. "Karagöz ve Hacivat neden öldürüldü"filminde "bacılar" vardı değil mi? On gün düşünsem e... |
13 yıl önce |
|
Re: Parlak Fikir Arıyoruz hahaha, yardırırken iyiydi 😀bi de hikaye eski Türklerde geçerken rahmetli babası da çok iyiydi 😀o zamanlar ne diyorlardı acaba, ata ruh filandır bence 😀 düşünelim hocam, kolaycılık yok 😀 Arkadaş kavga... |
13 yıl önce |
|
Re: Parlak Fikir Arıyoruz güzelmiş, düşünelim bakalım 🙂 heyecanla bekliyorum 🙂 hani benim amacım dövüş sahnesi çekmek çünkü elimizdeki ekipmanlarla çok güzel olacağına inanıyorum ama bu adamlar niye dövüşüyor dövüşün sonunda n... |
13 yıl önce |
|
Re: Acill kısa film senaryosu?? kumrallar sosyoloji dersinden sarışınlığın aptallar üzerindeki etkisi konulu ödevi almış olsunlar...başta nasılsa sarışın aptal bir ev arkadaşımız var her şey tamam gibi düşünmüş olsalar da bir türlü ... |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Eyvah eyva, kart okuyucu bozılmuş. Makine üzerinden karta aktarabiliyor muyduk? Picture style yüklerken kart okuyucu gerekiyordu. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
13 yıl önce |
|
Re: VeN Buradan güzel bir şey çıkardı bence. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular İstanbul'daki üniversitelerden hangi üniversiteler sinema tv bölümünde pratik eğitim veriyor? Hangi üniversitenin teknik ekipman olanağı gelişmiş ve öğrenci çevresi bakımından iyi, yenilikçi? Mimar Si... |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Re: Annesi tarafından istenmeyen çocuğun psikolojisi konulu Sağlam filmdir. Şiddetle tavsiye ederim.filmi izledim...adamı depresyona sokan cinsten bir filmdi...daha kendime gelemedim... Aynı etkiyi yaratmış 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Re: Memat kısa film Googleplayde storyboard maker var onunla yaptım 🙂 Merak ettim, ben de inceleyeyim. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Erciyes film festivali filmleri Tamamını izlerim sabaha kadar artık 🙂 |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: G.yönetimi,ışık,ses.makyaj Makyajda bir şeyler yapamaya çalışıyoruz... Buyur bakalım; Facede çalışmalarınızı daha önce görmüştüm. Gerçekten iyi. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
13 yıl önce |