paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: H4N ve NTG-2 kayıt seviyesi düşük ve yetersiz diyenlere. şöyle bir şey Bu tarz bir kasaya XLR dönüşümü yapılsa sizce iş görür mü? |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: H4N ve NTG-2 kayıt seviyesi düşük ve yetersiz diyenlere. Bende de bağlama çaldığım yıllardan kalma basit bir dı box var. Giriş çıkışlar xlr değil 6.30. Sesi yükseltiyor ama bazen cızırtı olabiliyor. Bu alet güzelmiş gerçekten. Pahalı olduğunu da sanmıyorum.... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Gözyaşları Değil,Dereler Aksın Dikkat edilmesi gereken bir konuya değinmişsiniz. eksikleri var tabi ama zamanla oturacaktır.Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Yalnız Adamın Kulübesi (Animasyon 3dk) Gayet güzel olmuş. Kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Darth Vader Türkiyeye Gelirse Mizah gerçekten zor bir iştir. İnsanları çok rahat kızdıra bilirsiniz ama güldürmek zor iş. Emek vermişsiniz, vaz geçmeden yolunuza devam edin ama bol bol film izleyip, sinema alanında okuma yapmanızı... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Story of a Lover - Kısa Belgesel (RAW video) Öncelikle ellerinize sağlık. Ses konusunda arkadaşlara katılıyorum ama film o kadar naif ve o kadar samimi yapılmış ki kulağım sese odaklanmadım. Daha çok duygulandım. ... ve ne güzel bir hatırlatma ... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Canon 650 D Kısa Film? Sorulardan anladığım kadarıyla "kısa film yapımı" dersinize bedenci girmiş sanırım. Bu soruların cevabının çoğunun temel konularda verilmiş olması gerekir. 18-55 lens, eğer mecbursanız filminizi kurta... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
12 yıl önce |
|
Re: Konuşma Teşekkürler |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Konuşma Ekimpan bilgisini de paylaşabilir misiniz? |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Konuşma Tasında, kıvamında olmuş. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Digipod vs Slik Tripot kaygınızı anlıyorum ama bunun için iki mi üç mü başlık açtınız. İlk açtığınız başlıktan devam etseydiniz herkes yardımcı olurdu. Tripotla ilgili aklınıza her gelen soru için başlık açmışsınız 🙂 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Re: Matrushka - Kısa Film Gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Stajer Film- İlk Teaser Çekimler çok iyi görünüyor. Özen göstermişsiniz. Güzel bir film izleyeceğimize eminim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Film Look/Cinematic Look Üzerine Teorik Tartışma 35mm'nin görüntü lezzeti de bir başka ama Bu yüzden referans oluyor ama ortada ilginç örnekler de yok değil. "No" filmi örneğin. Garcia Bernal'in baş rol aldığı filmde video kamera kullanılmış. Bazı s... |
12 yıl önce | |
|
Re: Hande Zerkin - Showreel Hepsini izlemiştim bu da güzel kokteyl olmuş. Tebrikler. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |