Eklenen Forum Cevapları

Re: İlk Kısa Filmimiz için eleştiri ve yorumlarınızı bekliyo

Farkında olarak ya da olmayarak sisteme ince bir gönderme yapmışsınız. Karakter yüksek lisans öğrencisiyken iş bulamıyor ve torna öğreniyor.Memleketimin içler acısı durumu işte.Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

Orada gerçekten yuvarlandı. Kendini kontrol edemedi kayarken. Arada gözü kaymış garibimin. Tekrarlayamadık çünkü çanak bayağı yıpranmıştı 🙂

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Kaçak - The Fugitive

Genel olarak ilgiyle izledim ama son sahne (aynadaki militan) biraz zorlama olmuş gibi geldi. Genel olarak iyi film olmuş ama kutlarım.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

Ufacık değişiklik yaptım.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: 'ES' deneysel kısa film

Biraz uzun gibi geldi ama çekimler ve ses çok temiz olmuş. Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: fotoğraf tripodu vs video tripodu arasındaki fark

Makineyi yatay değil dik tutup çekerseniz dik kadraj elde etmiş olursunuz.

Forumda Fotoğraf Makineleri

12 yıl önce
Re: Tik-Tak Kısa Film

Benim kurmaca filmden daha keyifli olmuş.Ellerinize sağlık. Bu arada tripotla ilgili küçük bir sır vereyim. İç mekanda ve düz bir zeminde film çekerken elinizde dandik bir tripot varsa ve pan yapmanız...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: OLMAZ DEME (gülmek isteyenler buraya )

"Gülmek isteyenler buraya" başlığı iddialı gelmişti ama güldüm harbiden.Ellerinize sağlık. Teknik kısmı Eren detaylı ve çok güzel değerlendirmiş. Kulak kabartmakta fayda var.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: fragman

Çekimler güzel görünüyor. Renkte kırmızı biraz fazla ama. Tür gerilimse eğer soğuk renkler hakim olmalı diye düşünüyorum. Asıl sorun ses. Fragmanda ses seviyeleri çok dengesiz belirlenmiş. Başlangıçta...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: AFAD'dan kısafilmciler için hibe (üniversite öğrencileri

Afad bir de biz ihtiyarlara azıcık hibe yapsa olmaz mı? Şaka tabi. Öğrenciler için böyle bir organizasyon güzel olmuş.

Forumda Festival ve Yarışmalar

12 yıl önce
AFAD'dan kısafilmciler için hibe (üniversite öğrencileri)

Forumda Festival ve Yarışmalar

12 yıl önce
Re: Ses ile alakalı sorularınızı bekliyorum...

Teşekkür ederim Fulgura.Biraz kurcalayayım o halde.

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: Dslr Sinema İçin Tripod - Slik ? Benro ? Manfrotto ?

Bahsettiğiniz modeli deneme amaçlı bir kaç gün kullandım. Pan yaparken gayet iyi ama tilt yaparken azıcık sıkıntılı. O sorunu da tilt yaparken tripot kolundan değil de makinenin askısından (bağlantı ...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce

Özellikle şu ms matrix sekmesi tam olarak ne işe yarar?

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce

Bir de ben sorayım. Elimde zoom h4n ve rode videomic var. Şimdilik bu ikisiyle idare etmem gerekiyor. Şimdiye kadar diyalog çekmedim. Belgesel çekimi çerçevesinde katılımcıyı konuşturdum ama kurmaca d...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Sayfa 113 / 165