Eklenen Forum Cevapları

Re: İnternete özel dizi?

Sağlam bir senaryonuz ve oyunculuğa yatkın bir kaç tanıdığınız varsa eğer olay, film çekmeyi bilen biri, video çeken cep telefonu, ses kayıt cihazı, basit bir kaç ışık kaynağı ve Youtube'ye bakar.Ger...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Re: Canon 7D

7D'mi aldım elime: "Senin için böyle böyle diyorlar" dedim. Objektifini hafifçe kıstı ve şunları söyledi:"Sen bana inanmaya devam et aga, blacktı magicti, marktı üçtü... Yerim hepsini yerimm" dedi.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

12 yıl önce
Re: HİİÇ

Ben beğendim.Görüntü yönetimi de gayet iyiydi. Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Magic Lantern ve RAW Video

Paylaşım için teşekkürler. Gayet açıklayıcı ve faydalı bir video olmuş.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

12 yıl önce
Re: Canon 7d'ye uygun zoom objektif

Vc tam olarak o işe yarıyor. Vc'siz modeli var bende. Vc modeline oranla daha keskin bir lensttir.Tek lenste ısrar ediyorsanız aralığı biraz daha geniş tutmak için sigma 17-70 de düşünebilirsiniz. Tam...

Forumda Kamerayı Bulmak

12 yıl önce

Her ikisi de keskinliğiyle ün yapmış lenslerdir.

Forumda Kamerayı Bulmak

12 yıl önce

2000 tl ile tamron 17-50 f2.8 ve Canon 70-200 f4L alırsınız. Tek objektifle zor olur. Bu ikisiyle iyi sonuç alırsınız.

Forumda Kamerayı Bulmak

12 yıl önce
Re: Öz hakiki DİY slider

Bunu düzgün bir şekilde anlatmak boynunun borcu serkanoca, lütfen. 🙂Malzemelerin ismi, ne kadar nereden alınır vs. hepsini anlattığın bir video anasayfamızı süsler. Ben diyeyim. Boynumun borcu olsun....

Forumda DIY - Kendin Yap

12 yıl önce
Re: 2000 TL bütçem var kamera ve lens önerilerinizi bekliyor

Canon 7D kullanıyorum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki eğer fullframe almayacaksanız crop sensörlerin hemen hepsi aşağı yukarı (videoda) aynı sonucu verir. 7D ve 60D bazı fonksiyonlara tuşlarla ulaşmanız...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

12 yıl önce
Re: Öz hakiki DİY slider

Zamanım olsa yapıp hediye ederdim ama full + full 🙂 Yapımı çok basit aslında. Keşke yapım videosunu silmeseydim.

Forumda DIY - Kendin Yap

12 yıl önce
Re: Fotoğraf makinesine yan sanayi batarya almalı mı ?

Ya bu bildiğimiz duracell mi acaba? Evet. Ben de ilk gördüğümde şüphelenmiştim. Bulunduğum ilçede bir fotoğrafçı kullanıyor ve memnun olduğunu söyledi. Ben aldım bir tane çin malı, iki tırnak kaldı di...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: H4N ve NTG-2 kayıt seviyesi düşük ve yetersiz diyenlere.

Mantık aynı, bence de olur.

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: Gözyaşları Değil,Dereler Aksın

Çok yakınmışız. Kadirli'ye gelirseniz beklerim. Çukurova kpss'deyim.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Gözyaşları Değil,Dereler Aksın

Kamera hareketlerine biraz daha dikkat edilmeli.İlk dikkatimi çeken zoom oldu. Eğer haber videosu çekmiyorsanız zoom yapmayın. İzleyiciyi anında koparır.Tripot kullandınız mı bilmiyorum eğer kullandıy...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: H4N ve NTG-2 kayıt seviyesi düşük ve yetersiz diyenlere.

Şöyle bir şeyler buldum ama bu mudur: şu ürün daha yakın bir şey ama fiyat uçuk ... 5ydU_l_uSo

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Sayfa 111 / 165