KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

Bu eski rengin aynısı değil mi?Neden değişik geldi Fulgura sarı?edit ve quote yazan tuşlar için mi diyorsun?

Forumda Film Fabrikasi.com

10 yıl önce

Kör oldum... Çok sivri geldi birden. Dar olması da daralttı beni açıkçası. Sarılar çok cart. Gözüm alışamadı. Dar olması ilk başta bana da kötü geldi, zoom yaptım ben browser'da. Fena durmuyor.Sarılar...

10 yıl önce

İyi hadi yeni görüntümüz hayırlı olsun. 🙂Alternatifler de eklenecek inşallah zamanla.İyi forumlar. 🙂

10 yıl önce
Filmstro

Film müziği konusunda yeni bir atılım bu ve ilgi çekici.Olay şu. Bir yazılım. İçinde her hafta yenilenen müzik kütüphaneleri var. Kategorilere bölünmüş.En iyi özelliği ise bu sabit müziklerin hızına, ...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

10 yıl önce
Re: Amerikan tipi senaryo nedir?

Bütün senaryolar o formattadır.Bir format ismidir sayfadan neyin nerede nasıl yazacağı ile ilgilidir. Ama çok daha kolayı:

Forumda Senaryo ve Hikaye

10 yıl önce
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları

Bu umarım bizi de etkileyecek olumlu bir haberdir.Hemen bir şeyler bakayım. 🙂Bazı Türkiye'ye gelmeyen ürünlerin artık gönderilmesi bağlamında iyi olabilir.

Forumda Konu Dışı

10 yıl önce
Re: Speedbooster/Focal Reducer

Yok.Bence keskinlikten kaybettiriyor ve elimde 12mm varken daha aşağısına ihtiyaç duymam sanırım. Bu speedbooster olayında ihtiyaç duyacağım tek şey şu gibi geliyor.Ben 85mm'yi çok seviyorum. Kapalı a...

Forumda Lens Dünyası

10 yıl önce
Re: Speedbooster/Focal Reducer

Başlığı buraya taşıdım ve Görece ucuz şu Focal Reducer'ların incelemelerini paylaşayım.

Forumda Lens Dünyası

10 yıl önce
Re: BMPCC Prores HQ Color Correction test.

Vay arkadaş bir benim deneme çektiğim yerlere bak bir de şuraya bak. 🙂 Şaka bir yana gayet güzel.Sadece yüzünün gözüktüğü planda ten rengi biraz bozulmuş gibi geldi onun dışında iyi.Hiç denemedim PROR...

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

10 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

Warp bozuyor çok ya,bi denerim.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

10 yıl önce

Diyafram genelde 5.6 - 8 arasıydı duruma göre. ND yok. Evet gorillapod iyi bir çözüm olabilir. Zaten almayı düşünüyordum iyi hatırlattın tam ihtiyacım olan şey o şu anda. Bu tarz çalışmalar görsel do...

10 yıl önce

Düzelttim.

10 yıl önce

Çıktım biraz dolandım kamerayla viewfinder'ı test etmek için.Fulgura dediğin mesafe 5 cm'e çıkınca bulanıyor. 4,5 cm civarı ölçtüm ben, ama bu adaptörle 3,5 cmle başlıyor. 3,5-4,5 arası net yani. Bu t...

10 yıl önce

Pocket'in klasik sorunu sallantı mevcut 🙂Netlik sorunları var.En açık diyaframda mı çektin? Bir de sıradan ışıkta bile bir dokusu, bir "sinematik" havası var kameranın, biraz da bu yüzden bütün olumsu...

10 yıl önce
Sayfa 137 / 755