KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Elma Kısa Film 12-40mm Olympus8 mm samyang 45mm de olympus mu? |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: Elma Kısa Film Harikasın, pocket yine kendini göstermiş. Kolaylıklar dilerim. Lenslerini yazar mısın? |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Satıcı da şunu önerdi. |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Hmm o biraz oynuyor meselesi kalmış aklımda. |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Fulgura sen dummy adaptör kullanıyorsun diye biliyorum. ef to mft adaptör. Bunların blackmagic'e herhangi bir sıkıntısı var mı?Sanki lens girişinin biraz sorun çıkarabildiğine dair bir şeyler duymuştu... |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Ya medium close up gibi planlarda geniş açının deformasyonuna uğramadan nasıl ulaşacağız o görüntüye diye düşünüyordum. Aslında kapalı alan için çok zor bu lens. Ama bu ikilemden nasıl kurtulacağım b... |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Bu lens gayet uygun fiyatta Pocket için.Kısa ve orta vadeli planlarımın bir parçası olarak şu lensi düşünüyorum. Ne dersiniz?360 TL civarına geliyor Türkiye'ye. |
10 yıl önce | |
|
Re: Tokina 28 mm f/2.8 Alınır mı? Hayır değil.F/AX bayonet demiş ürüne, bu da sanırım Fuji bayonet. Emin değilim ama google öyle diyor.Ona da baktım ebay'de de yok sanıyorum. Bulman gereken Fuji AX to Eos, ya da Fuji AX to EF adaptör.... |
Forumda Lens Dünyası |
10 yıl önce |
|
Re: Tokina 28 mm f/2.8 Alınır mı? DSLR uyumlu da bir sürü DSLR var. Nikon da DSLR Canon da.Bayoneti canon'a uyumlu değil.Alırsan kullanamazsın. Adaptörün olması gerekir Canon'da kullanmak için. |
Forumda Lens Dünyası |
10 yıl önce |
|
Re: Tokina 28 mm f/2.8 Alınır mı? Bir aralar ben de düşünmüştüm bunu.Tamron almıştım.Alınır bence 300 TL iyi fiyat. Ama adaptörünü bulabilecek misin? |
Forumda Lens Dünyası |
10 yıl önce |
|
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları Güzel haber. |
Forumda Konu Dışı |
10 yıl önce |
|
Re: 10.YILIMIZ KUTLU OLSUN! Bilal bay, Uğur Atılgan, Ercan, Bünyamin Bayansal, Kerem Çakıroğlu, Tolga Akman yine sektörün cirit atanları gizli forum stoperleri. Herkes bi yerde. Unuttuğum varsa eklesin dedeler. Muhakkak ki... Ku... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
10 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Kısmen konu dışı kısmen değil bir sorum var, buraya sorayım yine de.Creative Cloud üyeliğim vardı 1 senelik. Dün bitmiş olması gerekiyor. Öyle gözüküyor. Fakat hala premiere ve after vs. kullanabiliyo... |
Forumda Konu Dışı |
10 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH4 Hadi ya, o kadar sıkı mı kontrol.Pocket ne kadar profesyonel gözükebilir ki, sanmıyorum öyle bir tepki vereceklerini. Ama bildiğin bir şey var ki böyle dedin, şaşırdım sadece. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
10 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH4
|
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
10 yıl önce |