KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Taşın Tozu (belgesel/ fragman)

Ben sırf bu yüzden festival meselesini bir kenara koymamız gerektiğini düşünüyorum.Festivaller sözde kısa filmlerin yayınlanma izleyiciyle buluşma aracı ama festivaller yüzünden kısa film izleyemiyoru...

Forumda Belgesel

10 yıl önce
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2

NTG4'te pil yok, NTG4+ diye bir model var pili var. Aralarında çok az fiyat farkı var.Pili olanda preamp gereksinimi ortadan kalkıyor sanıyorum. NTG2'den farklı olarak üzerinde high pass filter falan ...

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce

Ntg 4+ alın, ntg-2'nin üst versiyonuymuş.O sıkıntı da yaşanmaz bu durumda. Fiyat farkları da çok değil.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce

Bu yayınlanmış sayılmaz. Gerekirse bir süreliğine başlığı gizleriz. Burası yayın platformundan ziyade, fabrika, çıkıştan önceki son platform, cila atıyoruz. Yayınlayın yani. Festivale göndereceğiz dey...

Forumda Belgesel

10 yıl önce

Ooo başınız sağolsun Fulgura, çok üzücü.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce
Re: Öz hakiki DİY slider

Evet haklısın.

Forumda DIY - Kendin Yap

10 yıl önce

Ntg-4, 3'ten ucuzmuş. Merak ettim ben de.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce

Taşın Tozun'da kullanmış, benim dikkatimi çeken bir sorunu olmadı slider'ın, bence beklentileri biraz düşük tutmak lazım. 🙂

Forumda DIY - Kendin Yap

10 yıl önce

Şu sanki daha doğru bir test olmuş, burada ntg-2 daha başarılı: Ama söylediğim gibi ntg-2 ile zoom cihazlar arasındaki ilişkiye bakmak lazım.Forumda bir sorun olduğu yazılmıştı. Başlığımız şu:

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce

NTG-2 ile arasında çok büyük fark yok gibi geldi bana, hatta ntg-2'de biraz noise arttı gibi. Ama bu ntg-2 ile zoom arasındaki genel uyumsuzluktan kaynaklanıyor olabilir. Bunu konuşmuştuk sanırım ntg...

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce

Kısmen, benim dişlerim hafif gıcırdadı gibi.

Forumda Belgesel

10 yıl önce

Kendiniz karar verin.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce
Re: Şu videoyu bi inceleyebilir miyiz ?

Siyahlar çok yükseltilmiş, tahminim yüzde 20 civarında siyahlar. Beyazlar da aynı şekilde o da 80'in altında. Kırmızı diğer tonlara göre biraz daha aşağıda. Düşük saturasyon var. Benim görebildiklerim...

Forumda Görüntü Yönetimi

10 yıl önce

Harika ya 🙂Mediamarkt reklamı kısmına çok güldüm 🙂Çok güzel anlatmışsın dostum, paylaşabilir miyiz bunu filmfabrikası facebook sayfasında ve anasayfada.

Forumda DIY - Kendin Yap

10 yıl önce
Re: Magic Lantern, RAW Video ve DaVinci Resolve

Raw video sekmesinin altında playback seçeneği olması gerekiyor. Oradan izleyebilirsin.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

10 yıl önce
Sayfa 133 / 755