KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Taşın Tozu (belgesel/ fragman) Ben sırf bu yüzden festival meselesini bir kenara koymamız gerektiğini düşünüyorum.Festivaller sözde kısa filmlerin yayınlanma izleyiciyle buluşma aracı ama festivaller yüzünden kısa film izleyemiyoru... |
Forumda Belgesel |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 NTG4'te pil yok, NTG4+ diye bir model var pili var. Aralarında çok az fiyat farkı var.Pili olanda preamp gereksinimi ortadan kalkıyor sanıyorum. NTG2'den farklı olarak üzerinde high pass filter falan ... |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 Ntg 4+ alın, ntg-2'nin üst versiyonuymuş.O sıkıntı da yaşanmaz bu durumda. Fiyat farkları da çok değil. |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Taşın Tozu (belgesel/ fragman) Bu yayınlanmış sayılmaz. Gerekirse bir süreliğine başlığı gizleriz. Burası yayın platformundan ziyade, fabrika, çıkıştan önceki son platform, cila atıyoruz. Yayınlayın yani. Festivale göndereceğiz dey... |
Forumda Belgesel |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 Ooo başınız sağolsun Fulgura, çok üzücü. |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Öz hakiki DİY slider Evet haklısın. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 Ntg-4, 3'ten ucuzmuş. Merak ettim ben de. |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Öz hakiki DİY slider Taşın Tozun'da kullanmış, benim dikkatimi çeken bir sorunu olmadı slider'ın, bence beklentileri biraz düşük tutmak lazım. 🙂 |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 Şu sanki daha doğru bir test olmuş, burada ntg-2 daha başarılı: Ama söylediğim gibi ntg-2 ile zoom cihazlar arasındaki ilişkiye bakmak lazım.Forumda bir sorun olduğu yazılmıştı. Başlığımız şu: |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 NTG-2 ile arasında çok büyük fark yok gibi geldi bana, hatta ntg-2'de biraz noise arttı gibi. Ama bu ntg-2 ile zoom arasındaki genel uyumsuzluktan kaynaklanıyor olabilir. Bunu konuşmuştuk sanırım ntg... |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Taşın Tozu (belgesel/ fragman) Kısmen, benim dişlerim hafif gıcırdadı gibi. |
Forumda Belgesel |
10 yıl önce |
|
Re: Zoom SGH-6 vs NTG-2 Kendiniz karar verin. |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Şu videoyu bi inceleyebilir miyiz ? Siyahlar çok yükseltilmiş, tahminim yüzde 20 civarında siyahlar. Beyazlar da aynı şekilde o da 80'in altında. Kırmızı diğer tonlara göre biraz daha aşağıda. Düşük saturasyon var. Benim görebildiklerim... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
10 yıl önce |
|
Re: Öz hakiki DİY slider Harika ya 🙂Mediamarkt reklamı kısmına çok güldüm 🙂Çok güzel anlatmışsın dostum, paylaşabilir miyiz bunu filmfabrikası facebook sayfasında ve anasayfada. |
10 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern, RAW Video ve DaVinci Resolve Raw video sekmesinin altında playback seçeneği olması gerekiyor. Oradan izleyebilirsin. |
10 yıl önce |