KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Genel Işık Soruları Kelvin değeri apayrı bir şey. Kelvin ışığın rengiyle alakalı.Pozlamada dikkate alacağınız şey kameranızın monitöründeki pozlama değeridir. Anasayfadaki derslerde pozlamayla ilgili ders var. Onu izleyi... |
Forumda Sinema'da Işık |
10 yıl önce |
|
Re: Işık Kaynakları Şöyle bir şey ortam ışığı, genel aydınlatmayı, yani ambient light'ı yükseltmek için kullanılabilir gibi geldi. Ama denemek lazım. Bir çeşit diffuser ile işe yarayabilir. |
Forumda Ticari Ürünler |
10 yıl önce |
|
Re: Ekipman Hayali Kurma Başlığı Şunu görünce bizim bu başlık geldi aklıma.Yeni yıl "dilek" listenizi yapsanıza. Tabi sinema alanındaki dilekler. 🙂 |
Forumda Ticari Ürünler |
10 yıl önce |
|
Re: Elma Kısa Film Çok güzel, dialogları sonradan mı kaydediyorsun?Rengi kendin mi yapacaksın? |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: canon 760d flat görüntü Şuradan canon c-log'u alın ya da bir çok flat profil var flaat gibi, cinestyle gibi google'da aratarak bulabileceğiniz. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
10 yıl önce |
|
Re: Zyndiq U-flycam'in dengelemesi nasıl? Zorlanıyor musun ayarını yaparken?Bir de hangi kamera ve lensleri kullandığını yazarsan iyi olacak. |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: Videoda Gren Sorunu Görüntü kabul edilebilir düzeyde bence. İyi bir hikayede umrumda olmaz.Ama aydınlık çekip sonradan kısabilirsiniz.Bu graini kısmen azaltacaktır. |
Forumda Kısa Metraj |
10 yıl önce |
|
Re: Anasayfa
|
Forumda Film Fabrikasi.com |
10 yıl önce |
|
Re: Elma Kısa Film monitörün üstündeki gneşlik güneşte hiçbir işe yaramıyordu bende böyle bişi yaptım karton ve siyah bezden 🙂 Ne güzel. Ben de siyah bir t-shirt'ü uygun hale getirmiştim bir keresinde.Monitörü bantlıy... |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Çok iyi, sadece bizim viewfinder zamazingosuyla uyumlu hale getirmek gerek.Biraz sıkıntılarından bahsetmiş yorumda ama, yine de çok hoş. |
10 yıl önce | |
|
Re: Elma Kısa Film Gayet güzel, sahnenin bitişinde genel plana kesme yapılabilir, ama şart değil. Denenebilir. |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: film gösterimi Hocam önemli olan o "bir yer" zaten. Ne amaçla, ne aracılığıyla göstereceksiniz?Para kazanacaksanız gösteremezsiniz.Eğitim ve öğretim amacı güdüyor olmalısınız. Bu amaçla yapsanız da yüzyüze olmalı. B... |
10 yıl önce | |
|
Re: film gösterimi Bir dakikalık bir google aramasının sonucu: SORU: Önceden yayınlanmış bir filmin gösterimini yapmak istiyorum, izin almam gerekir mi?CEVAP: Bir filmin etkinlikte gösterilmesi o filme ilişkin temsil ha... |
10 yıl önce | |
|
Re: film gösterimi Benim bildiğim kadarıyla da eğitim kurumlarında ücretsiz gösterim yapılabilir. Fulgura'nın söylediği şartların geçerli olduğunu sanıyorum.Değişmediyse. |
10 yıl önce | |
|
Re: Elma Kısa Film 10. saniye ile 15.saniye arasındaki hareketli planı beğenmedim.Bence filmin içinde sabitten sallantılıya geçmek için özel bir sebep yoksa yapılmamalı. Akıcılığı bozuyor. Bence orayı atıp direkt 15.san... |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |