KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Filmin adini bilmiyorum Merhaba ben yeni üyeyim bi keresinde bi film izlemistim ama adini hatirlamiyorum sizlere sorayim dedim. Film söyleydi bi cocuk helikopter gibi bi aracla suyun altinda donuyo sonra yillar yillar sonra ... |
9 yıl önce | |
|
Re: ANOMALİ (FRAGMAN) Kısa film mi uzun mu?Bütçesi nedir?Hangi kamera kullanıldı?Biraz teknik detay paylaşabilir misiniz? |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: 128 ( Kısa Film ) Beğendim, etkileyici. Görüntüde kontrast azdı, neden böyle tercih ettiniz? Filmi anasayfamızda paylaşabilir miyiz?Eğer uygunsa, filmin bir afişi varsa gönderirseniz paylaşabiliriz. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH4 Fark belli, ama bu farkın ne kadar önemi var internet için derseniz bence yok. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
9 yıl önce |
|
Re: 03:27 Kısa Film Bence iyi değil geceye dönüştürme. Fazla ışıklı, sonradan gece yapıldığı belli. Orta tonlar daha kısılmalı. Filmi izlemedim, ama bakacağım aklımda.En net hata duvarda belli oluyor, ışık geldiği belli,... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Arrival ( Geliş ) After Effects - Cinema 4d Dersi Ana sayfamıza ekledim, facebook sayfamızda paylaştım. |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Bu 12 Voltluk akülerden DC cihazlara çıkış nasıl alıyoruz?Elimdeki ledleri dış mekanda kullanabilmek için 12V akü kullanmayı düşündüm de.Var mı bilen? |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Hangi Kamerayı Almalıyım? (Olmaz Öyle Saçma Şey-İlker Canıklıgil) Fark ettiniz mi bilmiyorum ama global başlık yaptım. Yani artık her ana forum altında göreceğiz bu başlığı. 🙂 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
9 yıl önce |
|
Hangi Kamerayı Almalıyım? (Olmaz Öyle Saçma Şey-İlker Canıklıgil) Bundan sonra yeni başlıyorum, hangi kamerayı almalıyım sorusuna verilecek cevap bu video bence. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
9 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Bu temanın yeni veritabanı güncellemesine uyan bir hali olmadığından, o güncelleme gelene kadar mecburen başka bir tema kullanacağız. Özellikle aktif başlıklar, okunmayanlara vs. tıkladığımızda yaşana... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
9 yıl önce |
|
Re: Kisa Film Projesi icin Oyuncu aramaktayim. Başlık yine yanlış yerdeydi. 🙂Ama bu sefer uyarı yok. Zira verirsem uzaklaştırmam gerekecekti. Foruma son dönem yaptığınız katkılar sebebiyle, böyle bir tasarrufta bulunmadık. Forum yapısına iyice bir... |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Vav(kısa film) O jello efektini warp stabilizer'da smoothness'i azaltarak en aza indirmek mümkün. Ya da stabilize only seçeneğini seçerek de olabilir. Tam hatırlayamadım çünkü. Bütün filmlerin içinde sinematografik ... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Kısa filmim için yer arıyorum bir bakın lütfen Başlık yanlış yerdeydi taşıdım. Sorununuz sanat yönetimi ile ilgili. |
Forumda Sanat Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Re: SIFIRDAN BAŞLIYORUM , YARDIMA İHTİYACIM VAR !!! Panasonic GH4sony a7s (bunu da ekleyelim)Sony a6300Canon 700D vs serisi Yeni başlayanlar için en ideal kameralardır. Yeni başlayan için pocket tavsiye etmiyoruz. Pocket fiyat olarak ucuz olsa da ek ha... |
9 yıl önce | |
|
Re: İstanbul içi Blackmagic pocket alınır , teklif burada. Hocam söyledim işte, kaç volt istiyor blackmagic, powerbank kaç veriyor ona bakacaksınız. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |