KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Enkaz Forumumuzun eskilerinden Alpgiray Uğurlu'nun filmi Enkaz 10 şubat'ta sinemalarda.Görüntü yönetmeni yine ara ara kendini forumda gösteren hepa nickli Barış Akyüz. Fragmanı: |
Forumda Uzun Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Güzel kısa film önerileri Arkadaşlar, linkleri eklerken "play" simgesine tıklarsak daha iyi olur. Ya da en azından filmin adı olsa yeter. |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: İstanbul içi Blackmagic pocket alınır , teklif burada. Powerbank'in voltajı önemli. Kamera kaç volt istiyor bakın. O çıkışı veren bir powerbank ile çalışır. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Hangi 7'' monitörü tavsiye edersiniz ? Forumdan bir arkadaşımız gümrüğe takılmadan Feelworld Monitörü getirtti. Ama siz bilirsiniz. Monitörde focus peaking ve false color özellikleri en önemli özelliklerdir. Bunların olduğu çözünürlüğün de... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Anasayfa
|
Forumda Film Fabrikasi.com |
9 yıl önce |
|
Re: Sonuç Kısa Film Anasayfaya koyabilir miyiz?Eğer bir afişi varsa, paylaşırsan daha rahat olur. Söylenecek pek bir şey yok. Gayet iyi. Şahsen sonunu beğenmedim fazla didaktik geldi. Ama tercih meselesi tabi. Onun dışın... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket ve Lumix 14x42 Lens Satılıktır Güzel fiyat, iyi satışlar dilerim. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular Hocam dediğinizi uyguladım ve işe yaradı problemi bulmuş olduk çok teşekkür ederim Önemli değil, kolaylıklar. |
Forumda Adobe Premiere |
9 yıl önce |
|
Re: Güzel kısa film önerileri Güzel başlık oldu sabitliyorum. |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Güzel kısa film önerileri Şu da iyidir baya: 12 Milyon izlenmiş. |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Destekleri Hakkında Gördüm abi cidden üzüldüm de ve açıkçası bu rakamları yazmamın sebebi bunun çok adilane olduğunu düşünmememdi. Yani 11 kat çok fazla. İdeali nedir bilmiyorum ama 140 işten sadece 12 tanesinin kabul ed... |
Forumda Duyurular |
9 yıl önce |
|
Re: Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Destekleri Hakkında Destekler açıklandı, ilk filmini gerçekleştirecek yönetmenler için 10 kişi kabul alırken 127 kişi reddedildi. |
Forumda Duyurular |
9 yıl önce |
|
Re: Ayna'nın üzerine yeni görüntü eklemek. Dnd anlatmış, yapılamayacak bir şey değil. Sadece yeşil perdeyi iyi ışıklandırman gerekiyor, kırışıklık falan olmasın. Annenin üstünde yeşil bir şey olmasın. Mümkünse kırmızı giyinsin hatta. |
Forumda Kurgu |
9 yıl önce |
|
Re: Güzel kısa film önerileri Gunfighter harikaymış ya, Sekko senin gönderdiğin de iyi. Ben de bunu severim: Ve bunu: |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı Muhtemelen çok zor bir şey değil ama şimdi denk geldim ve birçok klipte görüyorum34-35.saniyede hoş bir "sallantı" benzeri efekt var. Dans ritmini takip ediyor gibi.Bu yüksek olasılık post prodüksiyon... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |