KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Taşın Tozu (belgesel) Anasayfamızda var, yani en azından forumun ödüllü kısalarından biri. 🙂 |
Forumda Belgesel |
9 yıl önce |
|
Re: Abbas Düştü | Teaser Abbas çiçek abbasla ilişkili benim için de. İyi tespit etmişsin. Ama komedi ve onu çağrıştıran bir ismi bir dram filminde kullanıyorsam bir şey anlatmaya çalışıyorumdur. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX II Vs PRO DX V Video Lensi Video izleyin bu lenslerle hangisi hoşunuza giderse onu alın. Samyang manuel lens iki kamerada kullanım için ideal. Tokina alırsan, 650D'de diyafram değiştiremezsin. Pocket'ta değiştirip, 650D'ye takm... |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX II Vs PRO DX V Video Lensi Ben Samyang 12mm T2.2 kullanıyorum. Memnunum şu ana kadar. Hangi kamerada kullanacaksın? |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: DİY bmpcc cage Parçaları tanıtsana bi de, linkleriyle falan. Eline sağlık. Video çek de anasayfaya koyalım.Benim de geldi o pil zamazingosu. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
9 yıl önce |
|
Re: Abbas Düştü | Teaser Hikayemizin en çok güvendiğim yanı bu aslında. Alt metinleri bol, birçok sembolik göndermesi olacak filmin. Ama alt metinler olmadan da sıradan izleyiciye çok iyi olmasa da sıkılmayacağı bir deneyim y... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Çok pahalı satıyorlar ya, 2 katı fiyat koyuyorlar. Tekrardan konuşuruz. |
9 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Öyle mi? Monitör feelworldün hangi modeli; nasıl nereden aldın? Ben de almak istiyorum. Belki bu seferlik dediğin gibi idare ederiz ama kendi monitörüm de olsun artık 🙂 Çok teşekkürler öneri için. |
9 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Monitör sorununu hala çözemedim. Yakında film çekeceğim, Ankara'da kiralayabileceğim uygun monitör yok. Monitörsüz çok zor oluyor, ne yapacağız bilemiyorum. |
9 yıl önce | |
|
Re: Abbas Düştü | Teaser Aslında görüntülerin böyle bir tema çağrıştırması iyi. Konunun alakası yok fakat benim yapacağım filmin böyle bir armosfere sahip olduğu taktirde böyle bir konu çağrıştırması hoşuma gitti. Bir arkadaş... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Başvurulabilecek Festivaller Hadi hayırlı olsun. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
9 yıl önce |
|
Re: Abbas Düştü | Teaser Evet. Keşke birlikte bir şey yapabilsek. Diğer projeden bahsediyor HHK. O kadar faktörü aynı anda düşünmek lazım ki. İstanbul hala olabilir o proje için. Ama biz şart yaratmak yerine şartlar uygun old... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Abbas Düştü | Teaser Çok zor şartlarda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, o nedenle en ufak hareketimiz bizler için değerli oluyor, genel için çok önem arz etmese de. Bu da öyle bir şey. SÜS kısa filmini birlikte yazdığımız,... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: "Şu Filmin Adı Neydi?" Başlığı Yok değil bu. |
9 yıl önce | |
|
Re: 128 ( Kısa Film ) Film anasayfamızda. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |