KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Steadicam Önerisi

Ayarlaması çok zor bunların. Uğraşırsın çok. Steadicam için henüz bir ideal çözüm bulamadık. Ama bunlarla uğraşmak yerine PVC ler, demirler ile yapılabilecek bir ürün ve post prodüksiyonda yapılacak d...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

Yarın pocket'in ikincisi açıklanacak gibisinden bir beklenti var: 4K ve daha uzun pil ömrü diyorlar.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

9 yıl önce
Re: Tasdix Hakkında

pdf'tir muhtemelen.

Forumda Senaryo ve Hikaye

9 yıl önce
Re: Çektiklerimi Yotube'da Paylaşıyorum

Paylaştığın bu videoda rengi beğenmedim. Özellikle gökyüzü.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: Uçurtma Yayında.

Filmin bir afişi varsa verirsen anasayfaya koyalım. Bir de filmin kısa bir açıklamasını yazarsanız iyi olur.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: Mısır Gevreği(Cornflakes)

20 tane kısa mı çektin? Neredeler, biz niye hepsini görmedik?

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: 360 VR Kamera Seçimi?

Belki de fikri yoktur kimsenin.

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: SONY A6300

Bildiğim kadarıyla yok. Zaten bu profiller bunun için tasarlanmış durumda. S-log sağa pozlamayla birlikte daha anlamlı olan bir şey. Mecburen ND filtre kullanmak zorundasınız. Ya da shutter diyafram a...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

9 yıl önce
Re: BMPCC için Diy Case (kendin yap)

Efsane olmuş yalnız terminatör gibi. 🙂 Vereyim ben de siparişleri, Özellikle zoom h4n için ihtiyaç var. Bir de şu meret için biraz kafa yorsak. Nasıl takarım acaba bir yerlere, omuzluğa monte ettim de...

Forumda DIY - Kendin Yap

9 yıl önce
Re: DIY bmpcc cage

Abi videoluk bir şey yok zaten bence.Videolar açık. Aldığın ürünlerin isimlerini listelemen yeterli olur ki o videolarda var zaten ürünlerin isimleri. Bence yapılacak bir şey kalmadı yukarıdaki videoy...

Forumda DIY - Kendin Yap

9 yıl önce
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

serkanoca'nın nicki paciente olarak değişti.

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce
Re: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX II Vs PRO DX V Video Lensi

Ben daha dün aldım. Sahibinden'de Hüseyin Şimşek var.Şurada genel bir ilanı var: Buradan satın alın, istediğinizi söyleyin. EF'yi M4/3'te kullanacağım de, ya da Fırat Bey'e verdiğiniz adaptör de. 🙂

Forumda Lens Dünyası

9 yıl önce
Re: Re: En Son İzlediğiniz Film

Nocturnal Animals (2016) - Yön: Tom Ford Michael Shannon çok iyiydi. Genellikle öyledir. Jake de her zaman iyidir ama bu sefer maalesef öykünün kıtlığından dolayı sönük kalmış. Yönetmen imajlara yükle...

Forumda Uzun Metraj

9 yıl önce
Re: Re: En Son İzlediğiniz Film

Hell Or High Water (2016) - Yön: David Mackenzie Senaryoyu yazan Taylor Sheridan bundan önce Villeneuve'nin Scario'sunu yazmış. Aralarında benzerlikler olduğunu yazanları gördüm ama bana öyle gelmedi....

Forumda Uzun Metraj

9 yıl önce
Re: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX II Vs PRO DX V Video Lensi

Lens manuel olduktan sonra bayonetin pek bir önemi yok zaten.

Forumda Lens Dünyası

9 yıl önce
Sayfa 118 / 755