KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim Buna ben de katılacağım sanıyorum, elimde uydurabileceğim bir malzeme var. 🙂 |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Çetrefilli Film - İlk 3 Dakika İzlediğim film sana da dediğim gibi kurgu olarak problemliydi.Ama merakla bekliyorum ben de yeni halini birkez daha izlemeyi, ilginç ve imkanlara göre düşününce iddialı bir filmdi.Başarılar dilerim. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Çetrefilli Film - İlk 3 Dakika Bu benim izlediğim film mi abi, onun başı mı, sanki öyle anımsadım. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: YAZMAMAK EN İYİSİ BIRAK İÇİNDE KALSIN Özürlük bir şey yok zaten. Dediğim gibi bu sizi cesaretlendirecek, yalnız olmadığınızı hissettirecek bir şeydi yazdıklarım. Ben de gönül kırdıysam özür dilerim. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
9 yıl önce |
|
Re: iphone 7 ile film olabilecek video çekmek Iphone ile film çekmeye çalışmak konusunda doğru yoldasınız. Hikayeleriniz mümkünse gece geçmesin. Çünkü bu tip kameralarda bol ışığa ihtiyaç duyacağınızı tahmin ediyorum.Kamera sorununu hallettiğiniz... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
9 yıl önce |
|
Re: YAZMAMAK EN İYİSİ BIRAK İÇİNDE KALSIN "Değerli vaktinizi aldığım için özür diliyorum" cümlesindeki kinayeyi anladım, ama belki de yanlış anladım kinaye değildir. Ama yine de açıklama yapayım. Vaktim değerli falan değil, atom parçalamıyo... |
9 yıl önce |
|
Re: YAZMAMAK EN İYİSİ BIRAK İÇİNDE KALSIN Bu forumda çekmek için iyi bir senaryo bekleyen bir sürü insan var. Kısa film senaryolarınız varsa paylaşın. Tarzını beğendiğiniz kısa film yönetmenlerine ulaşın. Bana uzun metraj filminizin senaryosu... |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Zaten söz konusu haber gelmedi.Ursa Mini Pro diye bir zamazingo çıkarmışlar. Aynı zamanda studio kameraya dönüştürmüşler Ursa Mini'yi. |
9 yıl önce | |
|
Re: Steadicam Önerisi Monopod al, kendine esnek bir şeyle bağla diyor paciente. Yapacağın hiçbir alet daha iyi sonuç vermez. Çok uğraşma. |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Steadicam Önerisi Hepsi için geçerli yazdıklarımız. |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Steadicam Önerisi Çalışacak öğreneceksin ve en optimum çözümü bulacaksın. Parasızlık zor. Gerilla filmci olmak zor.Allah sağlık versin. Gerisini halledersin. |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Steadicam Önerisi Ek olarak o kadarcık sallanma da iyi bir warp stabilizer ile halledilir. |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Abi dur 🙂 Daha piyasaya çıkması falan. En az 1 yılı var. Pocket'in hakkını verelim önce. |
9 yıl önce | |
|
Re: Steadicam Önerisi DIY'lar çöp değil, ama öyle düşünebilirsin.Bunun altındaki mühendislik dediğin şey bir işe yaramıyor diyoruz biz de. Sadece sana altında bir mühendislik var diye inandırabilmek için boyuyorlar. Ama mi... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Steadicam Önerisi Benim fikrim kuzeyemir gibi birçok kullanıcının geri dönüşünden süzülme bir şey. Genelde böyledir yani kullanıcıların ifadeleri.Ben de bir iki kere kullanmaya kalktım, aynı. Külfetli cidden. Büyük pro... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |