KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı Bir ismi var mı bunun peki?Yani anladığım karakter stabilize edilirken arka plan hareket ediyor. Peki çekim nasıl yapılıyor?Aklım almıyor gerçekten. 🙂 |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: Sinematografi Dersleri-Işığın Temelleri-1 Aaa :/ Değiştir ismini bence. 🙂 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Sinematografi Dersleri-Işığın Temelleri-1 Buyrun. Yorumlarınızı esirgemeyin. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Böyle güzel görüntüler var elinde bize de at da biz de oynayalım üzerinde. 🙂 |
9 yıl önce | |
|
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular Aha... Omega Works.Hoşgeldin. 🙂Görebilecek miyiz seni burada, yoksa uğradın mı? |
Forumda Adobe Premiere |
9 yıl önce |
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim Dediğin doğru bağımsız, benimkisi kişisel bir tercih zaten. Duruyor işte orada video. İsteyen izler, beğenen oy verir. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Çektiklerimi Yotube'da Paylaşıyorum Şu mu?Ayrıca stabilizer olarak ne kullanıyorsunuz?Kamera ne? |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim İnternetten video olarak paylaştım yeniden.Ayrı bir başlık açmak istemedim. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar
|
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim Vallaha yaptım filmi, ama pişman oldum sonra. Gördüğüm kadarıyla filmler yarışmıyor. Daha fazla insana ulaşıp iyi oy toplayabilme becerisi yarışıyor. Başlığını da açmıştım sildim filmin. Keşke bununla... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Satılık Samyang 12mm T2.2 Cine Lens T sinema lenslerinde kullanılan bir ifade genelde.F lenslerde her ne kadar f değeri 1.8, 2.8 vs. yazsa da, lensin esas aldığı ışık değerini yansıtmazlar. Kayıp vardır. f1.8'lik lens değerinden içeri g... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Satılık Samyang 12mm f2.2 Cine Lens Yalnız F2.2 değil T2.2 ikisi farklı. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim Tabi paylaşacağım, beğeni lazım. 🙂 |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim Buraya katılan filmler çok yüksek olasılıkla benim gibi daha uzun bir projenin içinden bir parça çekip alıyorlar. Yoksa bir dakikalık bir proje planlamak cidden zor, ama yapan da vardır muhakkak. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Sony fs7 ii ödüllü belgesel yarışması filmim Zor iş, ama yaptığım işlerin birinde bir an yakaladım. Hazırlıyorum. Bakalım... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |