KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Beyaz Top (kısa film)

Emin olmadan koyma o halde. Daha önce bunu 3 ya da 4 başlıkta yapmışsın. Bu neden sorun oluyor? Birileri giriyor filmi eleştiriyor, iyi kötü. Sonra aradan zaman geçiyor başkası başlığa geliyor. Eleşti...

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: Beyaz Top (kısa film)

Lemmy bu filmini de bir süre sonra diğer başlıklarda yaptığın gibi kaldıracak mısın? İnsanlar ona göre yorum yapsın.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: HARİCİ MONİTÖR KULLANIMI (Çift Ekranla Çalışma)

Ha laptop dedin di mi, onda başka bir mevzu olabilir. Ben masaüstü kullanıyorum. Ayrıca AOÇ monitör de komikmiş, AOC olacak yoksa Atatürk Orman Çiftliği oluyor. 🙂

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

9 yıl önce
Re: HARİCİ MONİTÖR KULLANIMI (Çift Ekranla Çalışma)

Yaparsın. Önemli olan programda monitörün undock olabilmesi. Resolve'da olmuyor mesela.Resolve'da scopeları ayrı bir ekrana atabiliyorsun sadece. Ama premiere ve after effectsi söylediğin şekilde kull...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

9 yıl önce
Re: Sıla - yan benimle klibi

Benim de aklıma bu sahne geldi zaten. Hatta kulptan, havalandırmadan geçiş direkt oradan alınma.

Forumda TV Yapımları

9 yıl önce
Re: Sıla - yan benimle klibi

O kadar prodüksiyon yap, başrol taksiden para ödemeden insin. 🙂 Türkiye standartlarının üstünde bir klip olmuş.Panic room'a öykünmüş bazı yerlerde. 3D de var yani bazı noktalarda. Drone kullanmışlar ...

Forumda TV Yapımları

9 yıl önce
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction)

Tamam bir sonraki dersi bunun üzerine hazırlarım. Bu kare üstüne zaten ışık anlamında da konuşabiliriz. İyi olur.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

9 yıl önce
Re: Re: Alexa ve Red kapışması.

Hadi bir beyin fırtınası yapalım, hayal kuralım başlığıyla açsaydım daha doğru olabilirdi o zaman.Gene de bir şekilde bakanlık olsun, sponsor bulabilen olsun maximum 3 günlüğüne kiralayabilir, kullana...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

9 yıl önce

Ders hazırlayayım mı sence? Bir sonraki ders o olsun mu yoksa, başka bir şeye mi harcayayım enerjimi? Ne dersiniz?

9 yıl önce
Re: Alexa ve Red kapışması.

Hiç bu foruma göre bir soru değil. Sadece bu görüntülere bakarak mı karar vereceğiz? Bu kameraları rüyamızda göreceğimiz için hakkında neredeyse hiç inceleme yapmadığım izlemediğim kameralar. Bu görün...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

9 yıl önce

İki farklı yaklaşım uyguladım:

9 yıl önce

Geldi görüntüler, bir bakayım. Paylaşayım, beğenirseniz bunlara da ders patlatırım.

9 yıl önce
Re: Omega Works'den dersler

Türkiye'de büyük eksiklik. Sana geri dönüşü kısa vadede çok olmayabilir, ama dünya çapındaki işleyişe bakıyorum, gelecek orada. Film Riot dediğin adamlar tutorial ile tanınıp stüdyo kurdular.Ben de ya...

Forumda Konu Dışı

9 yıl önce
Re: Omega Works'den dersler

Hortlat ya, bugün forum senin tepe tepe kullan. 🙂 Eskilerden bir ben kaldım, bir de arada Hepa uğruyor. Ama diğerleri ile de iletişimimiz var ama sosyal medya çıktı buraya uğramıyorlar. Ama filmfabrik...

Forumda Konu Dışı

9 yıl önce
Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı

Ahahaha, ne de güzel olur. Hem facebook, twitter imkanlarımız da var. Orada paylaşıyoruz. Daha fazla insan geliyor. Bizde henüz o kültür gelişmedi, yavaş yavaş ayıkıyor bazı firmalar ama yurtdışında b...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

9 yıl önce
Sayfa 115 / 755