KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: DaVinci Resolve Üzerine Benim de bir kere çakıldı, çok kullanmadım ama.Evet deneme sürümü. |
Forumda DaVinci Resolve |
9 yıl önce |
|
Re: Stabilizer yapımı için yardım? Fark etmiyor birbirinin içine giren gözünüze kestirdiğiniz alın. Ama Türkiye'de cm ile satılan bu borular için pvc kaynak makinesi gerekir. Bunlar gibi tam oturmaz. Birbirinin içine tam oturan borula... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
9 yıl önce |
|
Re: Çektiklerimi Yotube'da Paylaşıyorum Bir de renk yapsan iyi olurmuş, böyle videolara gerekiyor özellikle. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Videoda Gren Sorunu gren azaltmak için her ne kadar ortam ışığınız yetersiz olsada siz onu daha yetersiz kılın. diyafram açarak degil diyafram kısarak destek verin. hem daha tatlı görüntü oluşacaktır hem grainler oldugun... |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Hangi kamerayı almalıyım? Uygundur. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
9 yıl önce |
|
Re: Hangi kamerayı almalıyım? 1 ya da 3. a6300 düşün ama. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5
|
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Yüzleşme - Kısa Film KısaFilmHayalcisi Dr.Strangelove Mesajlar: 84 Kayıt: Cmt Eyl 28, 2013 11:31 am Yani? |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Anasayfa
|
Forumda Film Fabrikasi.com |
9 yıl önce |
|
Re: One Giant Leap - Kısa Film Kadın, insanlık.Gayet başarılı bir film. Afişi varsa, anasayfaya koymak ve facebook sayfalarımızda paylaşmak isteriz. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Bundan sonra dil bilgisi kurallarına uymayan her türlü içerik, çok süper ya da değil, silinecek haberiniz ola. Burada tabi bir harf hatası bir noktalama hatası yazım hatası vs. gibi şeyleri kastetmiyo... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
9 yıl önce |
|
Re: En minimum bütçeyle kısa film çekmek? Evet yanılıyorsun, orjinal bir fikri, iyi bir sinematografi ile beslemelisin.Bu şartlara uyan tek sahnelik, belki 30 saniyelik bir film bile çok iyi bir film olabilir.Fikir çok önemli, ama beslenmeli. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
9 yıl önce |
|
Re: En minimum bütçeyle kısa film çekmek? 1) Oyuncu sayısı olabildiğince az olmalı2) Işığınız yoksa ve kiralamayacaksınız gündüz geçmeli3) Çekim tek ya da az mekanlı olmalı bu durumda çekim günü sayısı azalabilir. Genelde rahat çekim yapabile... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5
|
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
9 yıl önce |
|
Re: DaVinci Resolve Üzerine Henüz ses menüsünü kurcalama fırsatım olmadı ama etkili bir şeye benziyor. Bildiğim kadarıyla Fairlight isimli bir yazılımı satın alıp programa entegre ettiler. Burada Blackmagic'in Fusion'ı çok kriti... |
Forumda DaVinci Resolve |
9 yıl önce |