KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: DaVinci Resolve Üzerine Renk düzenleme konusunda dert edilecek hiçbir şey yok. Alışkanlık meselesi önemli ama fazlası var burada. Bu renk yazılımı esasında zaten. Studio versiyon dışında ikinci monitör kullanılmaması en büyü... |
Forumda DaVinci Resolve |
9 yıl önce |
|
Re: DaVinci Resolve Üzerine Detayları daha sonra ortaya çıkacaktır, daha çok yeni, ama bu videodaki "studio"da olan yüz yakalama özelliği iyi duruyor. |
9 yıl önce |
|
Re: DaVinci Resolve Üzerine 14 Geldi, indiriyorum. Açıkçası çok geçesim var, kurguyu da burada yapasım var, en önemlisi ses özellikleri gelmiş. Hızlanmış deniyor. Ucuzlamış, tam sürüm 300 dolar. Deneyip bakacağım. |
9 yıl önce |
|
Re: İnce Memed Neden Ölmedi? (filmin yapım süreci ve görseller) Harika gözüküyor şimdiden. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5 İzlemedim, neden bahsettiğini bilmiyorum ama yüksek olasılıkla auto-focus'tan bahsediyor. Panasonic'in kendisi auto-focus sorunu için hatayı kabul eden bir açıklama yaptı. Benim için auto-focus önemli... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
9 yıl önce |
|
Re: İnce Memed Neden Ölmedi? Belgesel / Teaser Bilemedim teaser'ı izleyince. Yani daha çok bir gezi havası veriyor aktüel kamera falan, sonra İnce Memed Neden Ölmedi deyince, alakası ne diye sordurtuyor insana. Yani tamam, Toroslar falan ama...O z... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: ''Oyuncu yönetimi'' hakkında yazılmış kitaplar. Oyuncu yönetiminden ziyade oyunculuk ile ilgili kitaplara bakmak lazım. Ben karşılaşmadım oyuncu yönetimiyle ilgili kitapla. Şunlardan akla yatanlarla başlanabilir. |
Forumda Kitaplar |
9 yıl önce |
|
Re: Teknolojik Yeniliklere Dair Haberler 16 lensli kamera.Çok acayip bir olay, baya bir şey değiştirebilir. Hadi bakalım 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Müthiş fırsat işte, kaçırmayın. Ekip yok diye dert yanan arkadaşlar, buyrun ayağınıza kadar fırsat geldi. Facebook'a da koyayım. |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Ses Çözüm Alternatifleri (ML-Rode-Zoom-Tascam vs.) Gümrük vergisi ödersin yüksek olasılıkla. Zaten buradaki fiyat ile alırsan dikkat edersen 189+47.80 dolar yazıyor. O vergi + kargo parası. O parayı ödersin, vergi daha az tutarsa geri yatırırlar.Detay... |
Forumda Ses ve Kayıt |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Çektiklerimi Yotube'da Paylaşıyorum Elinize sağlık.Yalnız dikkat ettim benimde aynı şeyden şikayetim var. 80d ile çekim yapıyorum fakat kurgu sonrası elde ettiğim görüntüler cep telefonuyla çekilmiş gibi. Bi türlü o cam gibi görüntü kal... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı Bir ismi var mı bunun peki?Yani anladığım karakter stabilize edilirken arka plan hareket ediyor. Peki çekim nasıl yapılıyor?Aklım almıyor gerçekten. 🙂 Çekim normal yapılıyor daha sonra yüzün hareketle... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı Bir ismi var mı bunun peki?Yani anladığım karakter stabilize edilirken arka plan hareket ediyor. Peki çekim nasıl yapılıyor?Aklım almıyor gerçekten. 🙂 Snorricam effect Vay Fulgura gelmiş. 🙂 |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: Canon 600d Fiyat Kaç para istiyor satıcı? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Canon 600d Fiyat Evet. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |