KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Benim için en büyük sıkıntı zaman. Konuşuruz. |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Mümkünse örnek birkaç video yollasana, renk çalışayım biraz üzerinde. Eğitim için değil tamamen kişisel antreman için.Uygunsa wetransfer'den atabilirsin. Hayırlı olsun bu arada. |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Felsefi kısa film çekmek? Felsefi film ne demek tam olarak anlayamadım. |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Story - Robert Mckee İstanbulda kitap elinde olan varsa ben de satın almayı ya da en azından ödünç bir süre alabilmeyi istiyorum. Satmak istemezseniz 1 haftada okuyup geri verebilirim. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kulla... |
Forumda Kitaplar |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Nefes - Kısa Film ama bir kısa filmden çok şey beklemek mantıksızlık Neden? |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Canon C200 İlker Canikligil'in yazısı: Canon nihayet yaptı. 🙂Parası olan için tercih edilecek ilk kameralardan biri olabilir. 9000 dolar. |
9 yıl önce | |
|
Re: Güzel kısa film önerileri Bu elemanlar bir youtube efsanesidir. Forumda birileri gelip filmimi sinemada vizyona nasıl sokarım diye sorduklarında, bunlar ve birkaç kanal daha aklıma gelir.Ufacık başlamışlardı yıllar evvel ama y... |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Canon 70D için acil lens İlki olmaz, ikincisi olur. İlki Canon M diyor çünkü. |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: SONY FS-7
|
9 yıl önce | |
|
Re: Elma Kısa Film Dnd'nin bahsettiği hızlanma elmanın ağaca asılması öncesinde de var.Ondan önce kısa bir "neden ağaca elma asmalıyız"ın anlatıldığı bir sahne olsa daha iyi olur.Süpermen'i ikna ettiği bir sahne aradım.... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Elma Kısa Film Kurguda teknik şeyler konusunda katkı yapayım.2.49'da"adem dur nereye gidiyorsun" sesi, 2.51'de başlayan uzun planda çıksın. Çocuğun elini kaldırıp bağırışını gösterme, biraz yapay olmuş orada tepki.... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Varoluş - Kısa Film (2017) Doğru böyle de bakılabilir, o halde kendini bilerek paylaştığını varsayalım.Yorumları ona göre yapalım. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Resim sanatı üzerine kitap tavsiyesi Sanatın öyküsüne bakabilirsin. Daha sonra beğendiğin resimler ve tarzlar üzerinden daha derine inebilirsin. Ne bileyim caravaggio seversen tonla kitap var hakkında mesela. Bu şekilde git derim. |
Forumda Kitaplar |
9 yıl önce |
|
Re: Varoluş - Kısa Film (2017) Ben şunu merak ediyorum hala. Bu filmin özelinde değil sadece, benzer yorumlar alan diğer filmler için de. Filmlerin sahipleri filmin iyi/fena değil olduğunu düşünüyor mu?Düşünüyorsa başka bir yorum g... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: ANOMALİ (19:55 - 2017) - KISA FİLM Aslında ilk etapta kadın karakterin oyunculuğu biraz problemli geldi. Daha sonrasında ise, durumuyla ilişkilendirebilir gibi oldum, ama tam olarak emin de olamadım. Hala da aradayım bu konuda. Neticed... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |