KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı

Geleceğim İstanbul'a ben de inşallah bir projelik.Yeni zombili bir şeyler var Hasan. 🙂Yaparız belki bir şeyler. Seviyorum böyle küçük ama işini yapmayı seven insanlarla çalışmayı.Bu projeyi de merakla...

Forumda Ekip Arayışı

9 yıl önce
Re: Güzel kısa film önerileri

Kendiniz çabalayın, elinize kameraya alın ve çekmeye başlayın.Bol film izleyin. Başka önerim yok.

Forumda Kısa Metraj

9 yıl önce
Re: Re: Güzel kısa film önerileri

iyi ama zamanında biz şu başlıkta paylaşıyorduk zaten... Birleştiririz, ayıp ettin. 🙂

Forumda Kısa Metraj

9 yıl önce
Re: Güzel kısa film önerileri

Forumda Kısa Metraj

9 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Case on Amazon➡ Motherboard on Amazon➡ Ryzen 1700x CPU on Amazon➡ RAM on Amazon (32GB)➡ CPU Cooler on Amazon➡ Power Supply on Amazon➡ Graphics Card on Amaz...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

9 yıl önce
Re: Işık Eğitim Videoları

Forumda Sinema'da Işık

9 yıl önce
Re: Re: Ses Çözüm Alternatifleri (ML-Rode-Zoom-Tascam vs.)

Merhaba;Zoom H6 ve Ntg-3 kullanıyorum. Daha önce H4n ile Ntg-2 kullandım. Aralarında çok fark var. Ntg-2 dip ses veriyordu. Ntg-3 ise neredeyse sıfıra yakın dip ses var. Kullanılan kablo ve Jak da ses...

Forumda Ses ve Kayıt

9 yıl önce
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction)

saturation'a gerek yok, luma sadece ışık demek. hue ve saturation'ı kapat öyle seç.Siyahlar tam sıfıra kapanmasın,hatta normalde olacağından biraz daha yüksek tercih edebiliyorum. Vimeo'nun sıkıştırm...

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

9 yıl önce
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction)

Siyahları çok az kaldırabilirsin belki, yoksa gayet güzel bence.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

9 yıl önce
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları

Burada bahsedilen gümrük vergisi dışında mı?Eğer gümrük vergisi dahilse ben bunu tercih ederim açıkçası. Gümrüğe takılma derdi olmaz o zaman çünkü. Gerçi sorduğum kadarıyla şu anda da vergi çıktığında...

Forumda Konu Dışı

9 yıl önce
Re: Felsefi kısa film çekmek?

Aynen öyle, Felsefe konusunda bilginiz var mı? Ne felsefesi mesela?

Forumda Kısa Metraj

9 yıl önce

Belli, çok kaliteli. Standart üstü. Lensin de ne kadar önemli olduğu ortada.

Forumda Ekip Arayışı

9 yıl önce

Geldi iki tane. Çok tatlı görüntüler. Lensleri de sorayım bari, metrodaki çok hoşuma gitti.

Forumda Ekip Arayışı

9 yıl önce

Abi düşündüğün bir atmosfer, referans verebileceğin bir film var mı?Ben kendimce, okuduğum senaryoya göre bir şeyler yaptım. Ekleme: Neyle çektiniz bir de?

Forumda Ekip Arayışı

9 yıl önce
Re: Story - Robert Mckee

Ben yolladım arkadaşa, herkese yollamam bu arada, sıraya girmeyin. 🙂Tanıdığım kişilere yollarım.

Forumda Kitaplar

9 yıl önce
Sayfa 103 / 755