KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Geleceğim İstanbul'a ben de inşallah bir projelik.Yeni zombili bir şeyler var Hasan. 🙂Yaparız belki bir şeyler. Seviyorum böyle küçük ama işini yapmayı seven insanlarla çalışmayı.Bu projeyi de merakla... |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Güzel kısa film önerileri Kendiniz çabalayın, elinize kameraya alın ve çekmeye başlayın.Bol film izleyin. Başka önerim yok. |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Güzel kısa film önerileri iyi ama zamanında biz şu başlıkta paylaşıyorduk zaten... Birleştiririz, ayıp ettin. 🙂 |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Güzel kısa film önerileri
|
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Case on Amazon➡ Motherboard on Amazon➡ Ryzen 1700x CPU on Amazon➡ RAM on Amazon (32GB)➡ CPU Cooler on Amazon➡ Power Supply on Amazon➡ Graphics Card on Amaz... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
9 yıl önce |
|
Re: Işık Eğitim Videoları
|
Forumda Sinema'da Işık |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Ses Çözüm Alternatifleri (ML-Rode-Zoom-Tascam vs.) Merhaba;Zoom H6 ve Ntg-3 kullanıyorum. Daha önce H4n ile Ntg-2 kullandım. Aralarında çok fark var. Ntg-2 dip ses veriyordu. Ntg-3 ise neredeyse sıfıra yakın dip ses var. Kullanılan kablo ve Jak da ses... |
Forumda Ses ve Kayıt |
9 yıl önce |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) saturation'a gerek yok, luma sadece ışık demek. hue ve saturation'ı kapat öyle seç.Siyahlar tam sıfıra kapanmasın,hatta normalde olacağından biraz daha yüksek tercih edebiliyorum. Vimeo'nun sıkıştırm... |
9 yıl önce | |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Siyahları çok az kaldırabilirsin belki, yoksa gayet güzel bence. |
9 yıl önce | |
|
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları Burada bahsedilen gümrük vergisi dışında mı?Eğer gümrük vergisi dahilse ben bunu tercih ederim açıkçası. Gümrüğe takılma derdi olmaz o zaman çünkü. Gerçi sorduğum kadarıyla şu anda da vergi çıktığında... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Felsefi kısa film çekmek? Aynen öyle, Felsefe konusunda bilginiz var mı? Ne felsefesi mesela? |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Belli, çok kaliteli. Standart üstü. Lensin de ne kadar önemli olduğu ortada. |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Geldi iki tane. Çok tatlı görüntüler. Lensleri de sorayım bari, metrodaki çok hoşuma gitti. |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı Abi düşündüğün bir atmosfer, referans verebileceğin bir film var mı?Ben kendimce, okuduğum senaryoya göre bir şeyler yaptım. Ekleme: Neyle çektiniz bir de? |
Forumda Ekip Arayışı |
9 yıl önce |
|
Re: Story - Robert Mckee Ben yolladım arkadaşa, herkese yollamam bu arada, sıraya girmeyin. 🙂Tanıdığım kişilere yollarım. |
Forumda Kitaplar |
9 yıl önce |