Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Türk Yönetmen Hollywood'a A sınıfı film yapmış Geçen afişini gördüm bakalım Türk yönetmenleri hep orta düzey kalıyorlar Hollywood'a derlerdi., umarım yabancı eğitim almış bir Türk bunu başarır.Umut ederiz ki ülkemizdeki yönetmenlerde böyle işlere ... |
19 yıl önce | |
|
3D denemeler Evren arkadaşımın bazı efekt çalışmaları: motion graphics 200:11 motion graphics00:04 Rotoscoping00:26 Rotoscoping 200:08 Ghost00:04 Ghost 200:12 Camera Tracking00:03 Clones00:05 Clones are walking..0... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Gain olarak bir dB giriyormusun?Normal olarak girmemen gerekmekte. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması DVX serisi daha önce hiç kullanmadım.Bana ayar menüsünün bir fotoğrafını veya açıklamalı bir internetten resmini buraya yüklersen yardımcı olmaya çalışırım. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Hayır, öyle birşey demedim en iyi verim alabileceğin yüksek standartlarda kullanabileceğin ortam bilgisayarda olur.Filmlerde böyle kaydederler sesleri sende bilirsin ki kameraya mikrofon takılmaz, ama... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Aslında benimde kafama takılmadı değil.Diyebileceğim en iyi kayıtlar kamera değilde bilgisayar ortamında olur.Yapabilecek isen ufak bi kondansator(sanırım doğru yazdım) alıp bütün kayıtlarını bilgisay... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: haydi hayırlı olsun-lost türkiye=) 🙄 Sanırım yok.. 😳 |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Sana şöyle birşey önerebilirim her ses kaydına başlamadan 5 sn boş sessiz kayıt al mekandan.Sonra Audition programı ile silersin.ders |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: 10 Dakika-Ahmed Imamovic Senin hakkın ödenmez özgür 😆 |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Fill Right denedin mi? evet denedim ama olmuyo... Sürükleyip bıraktığımda hiç bir şey olmuyo.. yapmayı bilen anlatabilir mi...? Effect Control'den efektin uygulandığını veya uygulanmadığı gördün mü se... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: 10 Dakika-Ahmed Imamovic Güzeldi evet bu. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Fill Right denedin mi? |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: DVX102 16:9 sorusu... 16:9 dan vazgeçmek istemiyorsan çekerken Black Video Premiere'de Black Solid After Effects'de videonun üstüne koyabilirsin.Efektleri halini kaydettikten sonra Premiere'de tekrar açıp kaşların üstlerin... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bir fikri olan varmı Yok artık, ohaa |
19 yıl önce | |
|
Cevap: haydi hayırlı olsun-lost türkiye=) Düşündüğün şeye bak, izledikten sonra tekrar edicez zaten:) Divxplanet üyelerinin sevgili yönetmene sert bir cevap niteliğindeki oyuncu kadrosu: tıklayın |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |