Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Türk Yönetmen Hollywood'a A sınıfı film yapmış

Geçen afişini gördüm bakalım Türk yönetmenleri hep orta düzey kalıyorlar Hollywood'a derlerdi., umarım yabancı eğitim almış bir Türk bunu başarır.Umut ederiz ki ülkemizdeki yönetmenlerde böyle işlere ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

19 yıl önce
3D denemeler

Evren arkadaşımın bazı efekt çalışmaları: motion graphics 200:11 motion graphics00:04 Rotoscoping00:26 Rotoscoping 200:08 Ghost00:04 Ghost 200:12 Camera Tracking00:03 Clones00:05 Clones are walking..0...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması

Gain olarak bir dB giriyormusun?Normal olarak girmemen gerekmekte.

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce

DVX serisi daha önce hiç kullanmadım.Bana ayar menüsünün bir fotoğrafını veya açıklamalı bir internetten resmini buraya yüklersen yardımcı olmaya çalışırım.

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce

Hayır, öyle birşey demedim en iyi verim alabileceğin yüksek standartlarda kullanabileceğin ortam bilgisayarda olur.Filmlerde böyle kaydederler sesleri sende bilirsin ki kameraya mikrofon takılmaz, ama...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce

Aslında benimde kafama takılmadı değil.Diyebileceğim en iyi kayıtlar kamera değilde bilgisayar ortamında olur.Yapabilecek isen ufak bi kondansator(sanırım doğru yazdım) alıp bütün kayıtlarını bilgisay...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: haydi hayırlı olsun-lost türkiye=)

🙄 Sanırım yok.. 😳

Forumda Duyurular

19 yıl önce

Sana şöyle birşey önerebilirim her ses kaydına başlamadan 5 sn boş sessiz kayıt al mekandan.Sonra Audition programı ile silersin.ders

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: 10 Dakika-Ahmed Imamovic

Senin hakkın ödenmez özgür 😆

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Fill Right denedin mi? evet denedim ama olmuyo... Sürükleyip bıraktığımda hiç bir şey olmuyo.. yapmayı bilen anlatabilir mi...? Effect Control'den efektin uygulandığını veya uygulanmadığı gördün mü se...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: 10 Dakika-Ahmed Imamovic

Güzeldi evet bu.

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Fill Right denedin mi?

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: DVX102 16:9 sorusu...

16:9 dan vazgeçmek istemiyorsan çekerken Black Video Premiere'de Black Solid After Effects'de videonun üstüne koyabilirsin.Efektleri halini kaydettikten sonra Premiere'de tekrar açıp kaşların üstlerin...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

19 yıl önce
Cevap: bir fikri olan varmı

Yok artık, ohaa

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

19 yıl önce
Cevap: haydi hayırlı olsun-lost türkiye=)

Düşündüğün şeye bak, izledikten sonra tekrar edicez zaten:) Divxplanet üyelerinin sevgili yönetmene sert bir cevap niteliğindeki oyuncu kadrosu: tıklayın

Forumda Duyurular

19 yıl önce
Sayfa 364 / 397