Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Peri Klibi

Tek kelime ile harika, yarışmanın sonucundan açıklanınca lütfen bildirin, 1. olmaması için hiçbir neden yok bravo!Geçişler kamera hareketleri odaklanmalar arka planın kusursuzluğu...Edit:Orjinal klipt...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Hangi Yönetmen/Yapımcıyı beğeniyorsunuz?

Dizi derken Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek'imi kastediyorsunuz?

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Hangi Yönetmen/Yapımcıyı beğeniyorsunuz?

Peki neden?

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: AMBIVALENT

Beğendim Tolga, kısa ve öz.. amacını anlatan, başka şeyleri sorgulamayan.Bazı değişikliklerle belki gözüme daha hoş gözükebilecek, izin verirsen kullanabileceğim bir senaryo. 🙂 Konuşalım kafamdakileri...

Forumda Senaryo ve Hikaye

19 yıl önce
Cevap: çift monitör

Bir program ile mevcut bunu yapabilirsin ama programı adını unuttum, açıklamasını yapayim netten araştırırsın laptopa kurarak networkündeki bilgisayarın monitörlerini kullanmaya yarıyor. Notebook ... ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

19 yıl önce
Cevap: canon xl2 aranıyor

O zaman sana İstanbul Şişli'deki Hayyam pasajındaki Babataş Fotoğrafçılığı öneririm Canon'un 2.elleri orada satılıyor.Fiyatlaıı 2500 dolar ve 3000dolar arasında değişiyor.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

19 yıl önce
Cevap: SOSYAL İÇERİKLİ REKLAM FİLMİ (SPOT)--3 DAKİKA--

Biraz uzun geldi, bazı planlar sıradan olmuş, etkileyici birşeyler bulunabilirdi, dış ses eklense güzel olurmuş.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: canon xl2 aranıyor

Geçen gün gittigidiyor.com'da sıfırına rastladım bir bak istersen hemen al fiyatı 9 milyardı.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

19 yıl önce
Cevap: Panasonic NV-GS120EG 3CCD miniDV + lens + filtre

Fiyat belirtmeyi unutmuşsun sanırım.

Forumda Duyurular

19 yıl önce
Cevap: 2006 Yılında İzlediğiniz En İyi Yerli/Yabancı Filmler

Yanlış anlamadığına sevindim, açıkcası bunu sormam gerekirdi.Çünkü birçok kişi çıkıyor sadece ödüllerine bakarak filmi değerlendiriyor veya orta sınıf bir filmi ödül almamış mesela vasat diyebiliyor. ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

19 yıl önce
Cevap: SOSYAL İÇERİKLİ REKLAM FİLMİ (SPOT)--3 DAKİKA--

The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process. Biraz beklememiz gerekecek:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: 2006 Yılında İzlediğiniz En İyi Yerli/Yabancı Filmler

trapezunda, Sence "Cache" o kadar ödül aldığı için mi bunları diyorsun, yoksa filmi gerçekten sevdiğin için mi? Bence film rezalet, sadece birkaç sinema eleştirmeni yılın en iyi filmi, yönetmeni ödüll...

19 yıl önce
Cevap: Rem Fragman yayında

Güzel bir yapıma benziyor merakla bekliyorum.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Türk Yönetmen Hollywood'a A sınıfı film yapmış

Coyo-T evet haklısın, ama böyle başarılı insanlar da var yurtdışında çalışan, tabi önemli olan ülkemize hizmet vermesi, gerçekten iyi olup işini iyi yapıp ülkemize fayda sağlaması.Fatih Akın'ı mesela.

19 yıl önce
Cevap: Türk Yönetmen Hollywood'a A sınıfı film yapmış

Nasıl yani.

19 yıl önce
Sayfa 363 / 397