Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Peri Klibi Tek kelime ile harika, yarışmanın sonucundan açıklanınca lütfen bildirin, 1. olmaması için hiçbir neden yok bravo!Geçişler kamera hareketleri odaklanmalar arka planın kusursuzluğu...Edit:Orjinal klipt... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hangi Yönetmen/Yapımcıyı beğeniyorsunuz? Dizi derken Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek'imi kastediyorsunuz? |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hangi Yönetmen/Yapımcıyı beğeniyorsunuz? Peki neden? |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: AMBIVALENT Beğendim Tolga, kısa ve öz.. amacını anlatan, başka şeyleri sorgulamayan.Bazı değişikliklerle belki gözüme daha hoş gözükebilecek, izin verirsen kullanabileceğim bir senaryo. 🙂 Konuşalım kafamdakileri... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
19 yıl önce |
|
Cevap: çift monitör Bir program ile mevcut bunu yapabilirsin ama programı adını unuttum, açıklamasını yapayim netten araştırırsın laptopa kurarak networkündeki bilgisayarın monitörlerini kullanmaya yarıyor. Notebook ... ... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: canon xl2 aranıyor O zaman sana İstanbul Şişli'deki Hayyam pasajındaki Babataş Fotoğrafçılığı öneririm Canon'un 2.elleri orada satılıyor.Fiyatlaıı 2500 dolar ve 3000dolar arasında değişiyor. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
19 yıl önce |
|
Cevap: SOSYAL İÇERİKLİ REKLAM FİLMİ (SPOT)--3 DAKİKA-- Biraz uzun geldi, bazı planlar sıradan olmuş, etkileyici birşeyler bulunabilirdi, dış ses eklense güzel olurmuş. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: canon xl2 aranıyor Geçen gün gittigidiyor.com'da sıfırına rastladım bir bak istersen hemen al fiyatı 9 milyardı. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic NV-GS120EG 3CCD miniDV + lens + filtre Fiyat belirtmeyi unutmuşsun sanırım. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 2006 Yılında İzlediğiniz En İyi Yerli/Yabancı Filmler Yanlış anlamadığına sevindim, açıkcası bunu sormam gerekirdi.Çünkü birçok kişi çıkıyor sadece ödüllerine bakarak filmi değerlendiriyor veya orta sınıf bir filmi ödül almamış mesela vasat diyebiliyor. ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: SOSYAL İÇERİKLİ REKLAM FİLMİ (SPOT)--3 DAKİKA-- The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process. Biraz beklememiz gerekecek:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 2006 Yılında İzlediğiniz En İyi Yerli/Yabancı Filmler trapezunda, Sence "Cache" o kadar ödül aldığı için mi bunları diyorsun, yoksa filmi gerçekten sevdiğin için mi? Bence film rezalet, sadece birkaç sinema eleştirmeni yılın en iyi filmi, yönetmeni ödüll... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Rem Fragman yayında Güzel bir yapıma benziyor merakla bekliyorum. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Türk Yönetmen Hollywood'a A sınıfı film yapmış Coyo-T evet haklısın, ama böyle başarılı insanlar da var yurtdışında çalışan, tabi önemli olan ülkemize hizmet vermesi, gerçekten iyi olup işini iyi yapıp ülkemize fayda sağlaması.Fatih Akın'ı mesela. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Türk Yönetmen Hollywood'a A sınıfı film yapmış Nasıl yani. |
19 yıl önce |