Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: bir fikri olan varmı Anlattığıma yakın birşeymiş..Burada herşeyini anlatıyor. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bir fikri olan varmı Filmin başarısı senaryo ve çekim teknikleri.Çoğu sahne tek plan çekilmiş. Nasıl çekildiğini soruyorsun, ama tam anlayamadım açıkcası?Örneğin cama gelen kurşun ile çatlakların oluşup camın kırılması, s... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: haydi hayırlı olsun-lost türkiye=) Ferdi Eğilmez'e linç girişimi yapalım arkadaşlar.. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar 4 tane elin olması gerekiyor sanırım:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Kardeş Gibiydiler 1 Yıh yıh yıhbarni moloztaş gülüşü. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar Epeydir bu proje var, bi ara prototip çalındı..ödül koyuldu başına hala beklemede..olcak mı olmayacak mı hiç bilinmiyor. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Hayırlı olsun, objektifinde her zaman güzel şeyler görmek dileğiyle(puaha nası bi tebrik oldu bu) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Asıl İsimleriniz... hepa |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kameramı satıyorum. (DVX100B ) Aslında düşünmem için bikaç haftam var, umarım satışını en kısa zamanda sonuçlandırırsın.Eğer sonuçlanmaz ise paramı toparlarsam görüşürüz tabiki:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kameramı satıyorum. (DVX100B ) Tripod ile berabr fiyat 5000 uygun duruyor. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Haklısın ama dvx'inde böyle puslu ve sinemasal bi havası var.XL2 tabiki:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: mimar sinan üniversitesi sinema kulübü hmm güzel aktivite,bende bu aralar divxini indiriyordum 😆 |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: KAFA KOPMA SAHNESİ (aksiyon) This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: SENNHEISER ME66 K6 Stereo kablodan mono çıkış alıyorsundur belki bunun bi düzensizliği olabilir. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ödüllü kısa film 'Ne Gezer Aşk Dağlarda' Görüntü yönetimi 10/10! |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |